• Ποινές Σωματείων Πρωτάθλημα Παίδων
  • Πρωτάθλημα Παμπαίδων
  • Επιτροπή κανονισμών και Ενστάσεων
  • Πρωτάθλημα Junior
 
ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Ποινές Σωματείων Πρωτάθλημα Παίδων:

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΜΑΥΡΟΣ Α ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του ΜΑΥΡΟΥ Α. ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ διότι η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ δεν προσήλθε να αγωνισθεί. Επιπλέον η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.

Πρωτάθλημα Παμπαίδων:

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΚΑΛΥΒΙΑ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του ΚΑΛΥΒΙΟΥ διότι η ομάδα του ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ δεν προσήλθε να αγωνισθεί. Επιπλέον η ομάδα του ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.

Επιτροπή κανονισμών και Ενστάσεων

Μετά την εισήγηση της επιτροπής Κανονισμών & Ενστάσεων το Δ.σ. απέρριψε την Ένσταση του σωματείου της ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ κατά του κύρους του αγώνα με την ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Επίσης με απόφαση της Επιτροπής παραπέμπεται ο διαιτητής του αγώνα Χειμαριώτης με το ερώτημα διαγραφής.

Πρωτάθλημα Junior

Η διάρκεια κάθε αγώνα στη κατηγορία Junior, θα είναι 60 λεπτά.
1. Στο φύλλο αγώνα αναγράφονται 16 ποδοσφαιρειστές και αγωνίζονται 9, από κάθε ομάδα, και οι υπόλοιποι μπορεί να γίνουν αλλαγή, ενώ ο αγώνας διεξάγεται,  με την προϋποθεση ποδοσφαιριστής που έγινε αλλαγή ότι δεν μπορεί να επανέλθει στον αγώνα.
2. Στο πρωτάθλημα Junior συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/1997 - ‘98 και μεταγενέστερα και επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι 5 αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος