Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, ενώ οι αγώνες του ντρεσάζ στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων έγιναν μόνο το Σάββατο. Συγκεκριμένα, παρά το χιονόνερο και το δυνατό αέρα...

 

Μόνο το Σάββατο οι αγώνες ντρεσάζ


Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, ενώ οι αγώνες του ντρεσάζ στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων έγιναν μόνο το Σάββατο. Συγκεκριμένα, παρά το χιονόνερο και το δυνατό αέρα, διεξήχθησαν 7 αγωνίσματα την πρώτη ημέρα, ενώ αναβλήθηκαν τα αγωνίσματα των αρχαρίων ιππέων. Την Κυριακή δεν έγιναν καθόλου αγώνες σε κανένα από τα δύο αθλήματα.


Ο καιρός δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ιππέων και των αλόγων, σημειώθηκαν όμως ικανοποιητικά ποσοστά. Η Αναστασία Βερούτη και ο Davidoff S σημείωσαν ποσοστό 63,75% στο αγώνισμα Juniors Team κερδίζοντας την 1η θέση. Καλά ποσοστά σημείωσαν ακόμη η Έλλη Μάρτιν και ο Avangard στο αγώνισμα Children Team (64,19%) και η Ελένη Μυράτ με τον Lahmar Gravvaenge στο Inter I (63,33%), που κατέλαβαν αντίστοιχα τις πρώτες θέσεις.


Καιρού επιτρέποντος θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Φεβρουαρίου το αγωνιστικό πρόγραμμα της ιππασίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το 2ο κατά σειρά Περιφερειακό Αγώνα Ανάπτυξης Υπερπήδησης Εμποδίων, που θα φιλοξενηθεί αντίστοιχα στην Βόρεια Αττική στον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου και στη Νότια Αττική στον Αττικό Όμιλο Ιππασίας.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 223 guests και κανένα μέλος