Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/6 στο εντευκτήριο του Ν.Ο.Β η απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, στο κολυμβητήριο του Λαιμού (3 Ιουνίου), μετά το 11-10 του 5ου τελικού.

Ολοι οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς ήταν παρόντες. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και χορηγοί δεσμεύτηκαν για ένα πράγμα· ότι η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και τα επόμενα χρόνια.

nov-antres-kypelo«Η κατάκτηση του νταμπλ απο την ομάδα μας είναι για μας θρίαμβος, χαρά, συγκίνηση, ανατροπή των δεδομένων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους αθλητές μας, τον προπονητή μας τον Τεο Λοράντο, που δεν παρέκκλιναν απο τον στόχο τους και δεν συμβιβάστηκαν με τίποτα λιγότερο θέλοντας να δώσουν ένα φωτεινό παράδειγμα στα μικρότερα παιδιά του Ομίλου», τόνισε στην εισαγωγή της η πρόεδρος του Ν.Ο.Β Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα και δήλωσε για τη νέα χρονιά. «Ο σχεδιασμός δεν έχει γίνει ακόμη· όμως όνειρο ζωής όλων μας είναι να ξαναδούμε τη Βουλιαγμένη να κατακτά Ευρωπαϊκό Κύπελλο όπως το 1997».                  

Η πρόεδρος του ΝΟΒ αναφέρθηκε τόσο στο χορηγό της ομάδας, το εκπτωτικό χωριό McArthour Glen, «τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που βοηθούν έμπρακτα και η προσφορά τους είναι σημαντική για μας», όσο και στον ΟΤΕ ΤV που κάλυψε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η αγάπη και ο ενθουσιασμός αναθερμάνθηκαν κι αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στη στήριξη απο τον ΟΤΕ TV που κάλυψε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας».

Ως το καλύτερο δώρο για τον εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας τους στην Ελλάδα χαρακτήρισε το ντάμπλ ο διευθύνων σύμβουλος της McArthour Glen Ιωάννης Κασιμάτης «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τις επιτυχίες της και τους στόχους που πέτυχε. Είναι μεγάλη τιμή για μας να υποστηρίζουμε τη Βουλιαγμένη και προσδοκούμε σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Τεό Λοράντος, που τόνισε μεταξύ άλλων «Θέλω να σταθώ σεnov-antriki-omada τρια πράγματα· να ευχαριστήσω την πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή, να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και να επαναλάβω ότι πράγματι είναι μεγάλη τιμή, που μαζί τους πήρα το νταμπλ και να πω για τον κόσμο που σε αυτούς τους αγώνες βίωσα ότι σαν παίκτης, βλέποντας στην πισίνα Βουλιαγμενιώτες, που δεν είχαν σχέση με το πόλο να θέλουν να κερδίσει η ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου που επέλεξα μόνος στην αρχή της σεζόν τον Φάνη Τίγκα για την πολύτιμη βοήθεια του και να του ζητήσω να μην πάει του χρόνου εκεί που ετοιμάζεται να πάει» .

Ο αρχηγός της ομάδας ο Κώστας Τσαλκάνης, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση και ιδιαίτερα την πρόεδρο και τους χορηγούς τόνισε: «Ευελπιστώ και τη νέα χρονιά να φέρουμε τις ίδιες επιτυχίες και νέους τίτλους στη Βουλιαγμένη».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης τέλος συμπλήρωσε ότι η Βουλιαγμένη δουλεύει στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα. «Η Βουλιαγμένη είναι μια φιλοσοφία. Γι’ αυτό, για μας που μεγαλώσαμε εδώ, ένα πρωτάθλημα με τον Ν.Ο.Β ισοδυναμεί με δέκα κάπου αλλού».

Εκτός απο την πρόεδρο την ομάδα και τους χορηγούς το παρών έδωσαν ο ταμιας του Ν.Ο.Β Κώστας Ποταμιάνος και ο γενικός αρχηγός Ρέννος Βελώνιας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 guests και κανένα μέλος