Τα μέτρα που ίσχυσαν  στα δυο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Champions League του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στο πόλο, θα ισχύσουν και στο τελευταίο παιχνίδι του Α΄Ομίλου το ερχόμενο Σάββατο 25/2 στις 19:00 (απευθείας απο το ΟΤΕ Sports TV) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο κλειστό κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη. Πιο αναλυτικά:

 

* Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να δηλώσουν το όνομά τους στη Γραμματεία του ΝΟΒ (210 89 62 416 ).

 

* Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ 17.30 ΚΑΙ 18.30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΒΑΡΗΣ. Μετά τις 18.30 ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος. Γι αυτό, παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα ώστε να αποφύγουμε τη δυσάρεστη κατάσταση να μην επιτραπεί η είσοδος σε κάποιους φίλους της ομάδας που θα καθυστερήσουν.

 

* Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ο ΝΟΒ θα παρέχει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από το πάρκινγκ του Ομίλου στις 18:00. Παρακαλείστε να τα χρησιμοποιήσετε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία, θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα στον Όμιλο.

 

* Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Για όσους προσέλθουν με τα δικά τους μέσα στον αγώνα, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο από την πύλη στο χώρο του κολυμβητηριου. Αντίστοιχα η έξοδος θα γίνει με τα λεωφορεία από το κολ/ριο προς την πύλη για όσους προσήλθαν με δικά τους μέσα.

 

* Κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και πριν και μετά από αυτόν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνδρομή σας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κυρίως τη δική σας διευκόλυνση.


 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 επισκέπτες και κανένα μέλος