Σε φιλικό αγώνα με τη Δροσούπολη του Δήμου Φυλής (3/12), η ομάδα ελληνορωμαϊκής πάλης του Γ.Σ. Κορωπίου κατέκτησε την πρώτη και δευτερη θέση σε διάφορες κατηγορίες.

Στη κατηγορία των 66 κιλών ο Νικόλαος Ρουμελίδης κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στην κατηγορία των 74 κιλών ο Σέργιος  Παπαδόπουλος κατέλαβε την τρίτη θέση. Στην κατηγορία των 66 κιλών ο Πέτρος  Μουσκαφίδης  κατέλαβε την πρώτη θέση. Στην κατηγορία των 85 κιλών ο Αλέξανδρος  Δρέου  κατέλαβε τη δεύτερη θέση. 

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος σε συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε συζητήσει το τρόπο να βοηθηθεί οικονομικά η ομάδα, που έβλεπαν ότι έχει προοπτικές.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Σπέλλας  και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ανδρέας Ντούνης, έδωσαν συγχαρητήρια στους τέσσερις νέους αθλητές για τις διακρίσεις τους. Προπονητής της ομάδας είναι ο Παύλος Ρουμελίδης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης είπε ότι τέτοιες ειδήσεις από τις προσπάθειες νέων κορωπιωτών αθλητών και μάλιστα,  με καταγωγή  από τον Ποντιακό ελληνισμό,  μας γεμίζει με αισιοδοξία  για το αύριο της χώρας μας και με υπερηφάνεια για τον Δήμο μας, που έχει μεγάλη αθλητική παράδοση. Μπράβο και στους γονείς τους, που τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με  ελληνικά ολυμπιακά  αθλήματα.      

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος