O Δήμος Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη ενημερώνει μέσω του Αντιδημάρχου Σπ. Πανά για τα προγράμματα στη Βουλιαγμένης της άθλησης.

Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, αποτελεί βασική φιλοσοφία του Δήμου μας. Αρωγός της προσπάθειας μας είναι ο «Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης», που με την συνδρομή του προέδρου του παρέχονται δωρεάν αθλητικά προγράμματα στα παιδιά των δημοτών. Με τα προγράμματα αυτά δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στις Αθλητικές Ακαδημίες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τέννις, volley και στίβου δωρεάν

      Σκοπός των ακαδημιών είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών στοιχείων των αθλημάτων και η ανάπτυξη της φυσικής και ψυχικής υγείας των παιδιών. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης  από έμπειρους προπονητές και πρότυπο  πρόγραμμα εκπαίδευσης.

     Τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες προωθούν την έννοια του υγιούς αθλητισμού και τα ιδανικά της προσφοράς είναι αξιέπαινες και πρέπει όλοι να τις στηρίζουμε.

     Ευχόμαστε αυτό να είναι παράδειγμα για όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, προκειμένου τα παιδιά μας να μπορούν να ανακαλύψουν την ομορφιά και τα οφέλη του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

 

Περισσότερες πληροφορίες (έναρξη, ώρες προπονήσεων, φόρμα εγγραφής, δικαιολογητικά) στον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης στα

τηλ: 210 8961514- τηλ. & fax: 210 8962947.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 304 guests και κανένα μέλος