Τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και οι συνοδοί τους, μέσω του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλλήνης, βρέθηκαν κοντά στις σχολές ποδοσφαίρου της ARSENAL, στο Λονδίνο...

 

Τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Παλλήνης, με την Arsenal στο Λονδίνο

Τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και οι συνοδοί τους, μέσω του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλλήνης, βρέθηκαν κοντά στις σχολές ποδοσφαίρου της ARSENAL, στο Λονδίνο, (14-16/12/07).

Αθλητές και συνοδοί (μεταξύ τους και ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάς) είχαν τη χαρά να επισκεφθούν το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου το «EMIRATES STADIUM», έδρα της ARSENAL, ενώ συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα με το Arsenal Soccer School του Λονδίνου, καθώς επίσης παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ARSENAL - CHELSEA.

Το Emirates Stadium είναι το πιο θεαματικό και τεχνολογικά προηγμένο γήπεδο στην Ευρώπη, με κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες, έτσι που τα παιδιά έμειναν έκπληκτα από την υψηλή τεχνολογία. Απόλαυσαν τα πολυτελή αποδυτήρια, με το εξαιρετικό κέντρο υδροθεραπείας και τον ειδικό χώρο προθέρμανσης για την προετοιμασία των αθλητών πριν τη σέντρα. Περπάτησαν μέσα από την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο και βίωσαν την υποδοχή τους από 65.000 θεατές. Επισκέφθηκαν την αίθουσα Τύπου αλλά και το τελευταίας τεχνολογίας μουσείο της ομάδας, με εκθέματα από το 1886 μέχρι σήμερα.

Πριν τον αγώνα Arsenal-Chelsea,  έγινε παρουσίαση («field  presentation»), μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Παλλήνης.

Οι υπεύθυνοι της Αρσεναλ ευχαρίστησαν ζωντανά στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου και στην Arsenal TV το δήμαρχο και τον τεχνικό Δ/ντη Κριστόφ Βαζέχα, για την πρώτη σχολή ποδοσφαίρου Άρσεναλ στην Ελλάδα, και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Μέσα σε όλα αυτά πήραν και μία μικρή γεύση από το Λονδίνο...

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 294 guests και κανένα μέλος