Με συναρπαστικούς αγώνες και μεγάλη συμμετοχή, ερασιτεχνών αθλητών / αθλητριών από Αττική, Κεφαλλονιά, Βόλο και Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το 7ο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

athlitiko2_pingk-pongkΟι αγώνες διεξήχθησαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και δύο γυναικών και οι 87 συμμετέχοντες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της νίκης.

Οργανωτικά, ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕΠΑ), έδειξε για μία ακόμα φορά τις ικανότητές του και όλοι όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πολύ καλή διοργάνωση.

Οι προπονούμενοι στις εγκαταστάσεις της Βούλας ανεξάρτητοι αθλητές είχαν σημαντικές επιτυχίες σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Στην κατηγορία 40-49+ ετών την 2η θέση κατέλαβε ο ΙΣΑΑΚ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και την 3η ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ

Στην κατηγορία 50-59 ετών ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ κατέλαβε την 2η θέση

Στην κατηγορία 60-69 ετών οι Βουλιώτες κατέλαβαν και τις τρεις πρώτες θέσεις, 1ος ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΜΠΗΣ, 2ος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ και 3οping-pong-erasitexnesι οι ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΜΑΝΗΣ

Στην κατηγορία 70+ την 1η θέση κατάκτησε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΔΙΛΑΣ και την 3η ο ΤΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Στις γυναίκες 18-39 η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙΤΗ κατέλαβε την 2η θέση ενώ στην κατηγορία 40+ την πρώτη θέση κατέλαβε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΘΑ και την 2η η ΛΥΔΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που είναι και δημοτική σύμβουλος.

 

Στους αγώνες παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημ. Δαβάκης και Ηλέκτρα Τσιριγώτη και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Γκολφινόπουλος, Λυδία Αργυροπούλου, Παντ. Κασιδόκωστας, Μαρία Σίνα και Δημ. Μπελετσιώτης, μερικοί εκ των οποίων έκαναν και τις απονομές.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος