Την Παρασκευή 25/03 ξεκινάει η στο ΣΕΦ η τελική φάση των ομαδικών της κατηγορίας Νέων Ανδρών / Γυναικών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί και θα ξεκινήσουν και τα ατομικά – διπλά.

Την Κυριακή θα ολοκληρωθούν οι αγώνες σε ατομικά και διπλά αγωνίσματα. Η κλήρωση των ομαδικών θα γίνει την Παρασκευή στις 09.00 επί τον παρόντων ομάδων.

Σημαντική η παρουσία της Βούλας καθώς την πόλη μας θα εκπροσωπήσουν στο ομαδικό νέων Ανδρών ο ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ και στο ομαδικό έων Γυναικών τόσο ο ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ όσο και ο ΑΟ ΑΡΗΣ 2006.

Στα ατομικά και στα διπλά θα λάβουν μέρος οι αθλητές του Αρη Βούλας Κούνουπας Παναγιώτης και Μαριόλης Πέτρος και οι αθλήτριες Φιλία Εμίρη και Μαρία Αρτσέτου.

Αναλυτικά όλοι οι αθλητές και ομάδες που έχουν προκριθεί στην ιστοσελίδα του Αρη Βούλας (http://voulatt.wordpress.com/)

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε στο Σεφ η τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

 

Το τρόπαιο στους άνδρες κατέκτησε η ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ και στις γυναίκες η ομάδα του ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ. Παρουσία στην τελική φάση είχε και η ομάδα γυναικών του ΑΟ Αρη 2006 η οποία είχε τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες και η οποία έφτασε πολύ κοντά στην είσοδο στην 8αδα αλλά αποκλείστηκε τελικά από την Πεύκη με σκορ 4-2.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 256 guests και κανένα μέλος