ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Κατάκτηση άλλης μιας νίκης για τις γυναίκες, οι οποίες αντιμετώπισαν την ομάδα του Αστέρα Αγ. Δημητρίου και αυτή τη φορά η εμφάνιση και των 2 ομάδων ήταν αξιοπρεπής. Ο Αστέρας ήταν προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει τη Θέτιδα και δεν παράτησε ούτε λεπτό το παιχνίδι. Όμως για άλλη μια φορά η ανωτερότητα της Θέτιδας και η ικανότητα των παικτριών της να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις, την οδήγησε στην κατάκτηση της νίκης με σκορ 3-0. Πια δε μένει παρά να φτάσει ο τελευταίος αγώνας στον οποίο θα πανηγυρίζουν όλοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Α'2.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 28/2, ώρα 21:30 στα Μελίσσια με την ομώνυμη ομάδα.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Πήραν τα πάνω τους οι κορασίδες και έκαναν και 2η συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Παπάγο με 3-0 σετ. Οι κορασίδες στοχεύουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 26/2 στις 10:30 και είναι μια ευκαιρία για την κατάκτηση μιας νίκης. Αντίπαλος της Θέτιδας θα είναι η Νίκη Αμαρουσίου στην ομώνυμη περιοχή.

 

ΠΑΙΔΕΣ

 

Νίκη και για τους παίδες, οι οποίοι δεν είχαν και πολύ δύσκολο έργο, εφ' όσον κέρδισαν με 3-0 την Ένωση Ηρακ. Τυφών και είχαν μια καλή εμφάνιση. Οι παίδες ανεβαίνουν όλο και ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και μπορούν να καταφέρουν περισσότερα. Η Θέτιδα, την Κυριακή 27/2 θα υποδεχτεί στις 17:00 τη Χαλκίδα και στοχεύει όπως πάντα στην επόμενη νίκη της.

 

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Κακή εμφάνιση για τις Πανκορασίδες, οι οποίες αντιμετώπισαν το Κορωπί και ηττήθηκαν με 3-0 σετ στη Βούλα. Αν και οι παίκτριες δεν έχουν εμπειρία όσον αφορά στους αγώνες, πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια έτσι ώστε να αρχίσουν να κερδίζουν. Επόμενος την Κυριακή 27/2 στις 17:00 στην Παλλήνη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και στοχεύουν προπονητής και παίκτριες στην 1η τους νίκη.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 717 επισκέπτες και κανένα μέλος