Πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 20 Μαρτίου η 3η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης, spata-kolymbhsh_1εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, με οργανωτή τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων, στο κολυμβητήριο των Εκπαιδευτηρίων "Νέας Γενιάς Ζηρίδη" στα Σπάτα.

Στους αγώνες συμμετείχαν εκτός από τον Δήμο Σπάτων οι παρακάτω τέσσερις Δήμοι, Αργυρούπολης, Λαυρίου, Ραφήνας και Χαϊδαρίου. Στο κατάμεστο κολυμβητήριο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, με πολύ κέφι και με πρωταγωνιστές τους μικρούς κολυμβητές, διακρίθηκαν πρώτος ο Δήμος του Χαϊδαρίου με 38 μετάλλια δεύτερος ο Δήμος Αργυρούπολης 23 μετάλλια, τρίτος ο Δήμος Σπάτων με 22 μετάλλια, τέταρτος ο Δήμος Ραφήνας με 20 μετάλλια και πέμπτος ο Δήμος Λαυρίου.

Οι αθλητές του Δήμου Σπάτων κατέκτησαν 9 χρυσά μετάλλια οι: Κάραλη Αγγελική, Ράντζου Έφη, Παρασκευά Σοφία, Μπέκας Κωνσταντίνος, Παππά Μιχαέλα, Ιατρού Ηλέκτρα, Καπνοπούλου Κωνσταντίνα , Περίδη Μαριαλένα, και Καζαντζίδου Σοφία, 5 Αργυρά μετάλλια οι: Οικονόμου Δέσποινα,spata-kolymbhsh_2 Κάραλης Εμμανουήλ, Περίδης Φίλλιπος, Καζατζίδου Σοφία και Ιατρού Οδυσσέας, και 7 χάλκινα οι: Καλνόπουλος Χρήστος, Περίδης Φίλλιπος, Κουκουράκης Μιχάλης, Κάραλης Εμμανουήλ, Καπνοπούλου Κωνσταντίνα, Ράντζος Δημήτρης, Παρασκευά Σοφία, Μπέκας Κωνσταντίνος, Μαργέτης Άγγελος, Κατσίκης Δημήτρης και Ιατρού Οδυσσέας.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και των προπονητών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων για την διεξαγωγή των αγώνων, των δύο αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου, Κανδίτη Μίλτο και Ελ Γκαμάλ Δημήτρη, καθώς και της Γιατρού του Αθλητικού Οργανισμού.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος