Τεράστια επιτυχία για το σύλλογο της Παλλήνης καθώς οι Νεανίδες στέφθηκαν πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ (Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), διαψεύδοντας όλες τις προβλέψεις και κάνοντας ευτυχισμένους προπονητικό team, διοίκηση αλλά και το πολυπληθές κοινό που ακολούθησε την ομάδα στο κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού Χωριού!

Μετά την επικράτηση με 3-0 σετ στον ημιτελικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ηλυσιακού, τα κορίτσια της Παλλήνης πέτυχαν στον συναρπαστικό τελικό της Κυριακής 28/2 μεγάλη νίκη με 3-1 σετ εναντίον της ομάδας φαβορί του πρωταθλήματος, του Πανελληνίου ΓΣ.

 

Αναλυτικά, το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παλλήνη να εμφανίζεται κάπως αγχωμένη με αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος να καταφέρει στα μέσα του σετ να αποσπαστεί στο σκορ και να κατακτήσει άνετα το πρώτο σετ 25-15. Στη συνέχεια όμως η Παλλήνη ξεκίνησε την αντεπίθεσή της. Με κυριότερα όπλα το σερβίς και την άμυνα, αλλά και το πάθος που αντικατέστησε το άγχος και ξεχείλιζε στο παιχνίδι της, η Παλλήνη κατέκτησε εύκολα το 2ο σετ (με 25-13) και συνέχισε με «φόρα» κερδίζοντας και στο 3o (με 25-21), κάνοντας το 2-1 στα σετ! Το 4ο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό. Ενώ τα κορίτσια της Παλλήνης είχαν καταφέρει να πάρουν στην αρχή του σετ «κεφάλι» στο σκορ, η ομάδα του Πανελληνίου - ούσα με την πλάτη στον τοίχο - εξαπέλυσε σφοδρή αντεπίθεση «χτυπώντας» τόσο από την επίθεση όσο και από το σερβίς και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί στο σκορ σε κρίσιμο σημείο (23-21). Τότε όμως οι μικρές αθλήτριες της Παλλήνης έδειξαν μυαλό αλλά κυρίως ψυχή πρωταθλητή, κατάφεραν να «γυρίσουν» την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 26-24!

Οι πανηγυρισμοί δίκαια ήταν μεγάλοι. Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Σπ. Κωνσταντάς, συνεχάρη τις αθλήτριες, το προπονητικό team και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου για τη νέα μεγάλη επιτυχία μέσω της οποίας διαφημίστηκε η πόλη για ακόμη μία φορά.

Να σημειωθεί τέλος ότι με την επιτυχία αυτή τα κορίτσια πέτυχαν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Η σύνθεση της ομάδας: Παπαϊωάννου Δημ. (Α’ προπονητής), Αντωνάκης Τάσος (Β’ προπονητής), Ρηγάτου Μαίρη (Έφορος) και οι αθλήτριες Βλατάκη Φλ, Βορβολάκου Μ, Γρίσπου Ε, Καλοφωτοπούλου Ι, Καλπογιαννάκη Χρ, Καράβη Τ,  Καραγιάννη Μ, Κούρτη Ι, Οικονομοπούλου Μ, Παπαζήση Ο, Πολίτη Σ, Πολύζου Κ, Ρηγάτου Τ, Τολόγλου Δ, Τσαγδή Μ & Ψωμά_Ε.

 

Σ.Σ.: Φωτογραφικό υλικό δεν παρουσιάζουμε, γιατί οι φωτογραφίες που περιήλθαν στα χέρια μας, έχουν “μεγαλοπρεπώς” διαφήμιση της Reds!!, μιας εταιρίας που πρόκειται να εγκατασταθεί με υπερκατασκευές στο κτήμα Καμπά και που γίνονται αγώνες για να τον αποτρέψουν.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 guests και κανένα μέλος