Το τεννις της Βάρης δίνει και πάλι απαντήσεις, ενώ εδραιώνεται στο χώρο ως μια μεγάλη δύναμη πάνω και από τους παραδοσιακά ισχυρούς ομίλους.


Τον τελευταίο καιρό κάποιοι καλοθελητές, στο βωμό του δικού τους οφέλους, διέδιδαν ανυπόστατες φήμες, περί προβλημάτων στο τμήμα τέννις του Α.Ο. ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ», τα οποία με τη σειρά τους, όπως ισχυρίζονταν, προκάλεσαν διαρροές στο τμήμα.

Σε απάντηση αυτών των κατευθυνόμενων ψευδών πληροφοριών, ο όμιλός μας για μια ακόμη φορά απάντησε με έργα και επιτυχίες. Πρόσφατα κατέλαβε την πρώτη θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των κοριτσιών κάτω των 14 ετών (Μπότσα, Σιδέρη, Βερεοπούλου, Υφαντή), νικώντας την ομάδα των μικρών άσσων της Βουλιαγμένης, ενώ η επιτυχία σε διασυλλογικό πάντα επίπεδο ολοκληρώθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2009, οπότε αμφότερες οι ομάδες μας (ανδρών – γυναικών) όχι μόνον διατήρησαν την κατάταξή τους στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, αλλά προκρίθηκαν και στις 4 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα (β’ φάση) όπου θα διεκδικήσουν μέχρι και την πρώτη θέση.


Ο Α.Ο. ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ» θα συνεχίσει σε πείσμα κάποιων «επιχειρηματιών» του χώρου, να προσφέρει κοινωνικό έργο στην περιοχή, χωρίς την παράμετρο του κέρδους, αφού όλοι μαζί (αθλητές, προπονητές και διοίκηση) συμπαγείς και δυνατοί, αποδεικνύουν συνεχώς και αδιαλείπτως ότι το μεράκι, η γνώση, το όραμα και το πάθος, πάντα θα υπερτερούν των οικονομικών συμφερόντων.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια των 14 ετών, αλλά και στις Γεωργάτου, Χριστοπούλου, Χριστοφή, όπως και στους Μιχαλόπουλο, Σπύρου, Νιάρχο για τις επιτυχίες τους.


Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους, Μιχαλόπουλο Σταύρο και Μπικάκη Στέλιο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος