Οι αθλήτριες επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Αρη Βούλας, Στέλλα Πατεράκη (Στ τάξη Δημοτικού), Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου (Ε’ τάξη Δημ.) και Ελλη Φίσερ (Γ’ Τάξη Δημ.) πέρασαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος Νεανίδων που περιλαμβάνει αθλήτριες μέχρι και την Γ’ τάξη Λυκείου!

Αποδίδοντας υπέροχο πινγκ-πονγκ κέρδισαν με 3-0 το Ρουφ 80, 3-2 τον Α.Ο . Διονύσου και έχασαν με 3-1 από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Από τον όμιλο περνούσαν δύο ομάδες στην τελική φάση και έτσι η ομάδα του Αρη 2006 πέρασε δεύτερη.

Η άλλη ομάδα του Γ.Σ. Αρη Βούλας χωρίς τη συμμετοχή της αθλήτριας Φιλίας Εμίρη (λόγω ασθενείας) πέρασε επίσης στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κάνοντας υγιεινό περίπατο.

Με τη συμμετοχή των αθλητριών Εμίρη (έπαιζε μόνο σε ένα παιχνίδι) Νίνου, Κουτσουπάκη και Στραϊτούρη κέρδισαν με 3-0 τον ΠΟΚ Εσπερο, 3-1 τον ΑΟΣ Τελαμώνα και 3-0 τον Α.Ο. Καρέα.


Οι αντρικές ομάδες και των δύο Συλλόγων δεν κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση αφού ο Γ.Σ. Αρης Βούλας κέρδισε με 3-2 τον ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου και έχασε με 3-2 από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. και επίσης με 3-2 από την ΜΑΚΑΜΠΗ.

Στους αγώνες αυτούς ο αθλητής του Αρη Δημήτρης Σταθουλόπουλος έκανε μόνο νίκες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του, ενώ το διπλό Περράκης – Φραγκισκάτος νίκησε τους αντιπάλους τους στον αγώνα με τον Ταύρο και έτσι ο Αρης κέρδισε τον αγώνα αυτόν.

Οι αθλητές του ΑΟ Αρη 2006 κέρδισαν με 3-1 τον ΑΟ Χανίων, άνευ αγώνα τον Α.Ο. Ν. Φαλήρου και έχασαν με 3-1 από το Ηράκλειο.

Αήττητος ο αθλητής Σκουτέρης και με πολύ καλές εμφανίσεις οι Τσαπόγας, Γενεράλης και Λυκούδης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος