Το 1st Adidas Kick Boxing Championship ολοκληρώνεται με την 5η Αγωνιστική στις 20 Δεκεμβρίου 2009.
Η 4η αγωνιστική έληξε βάζοντας την 1η θέση την Μαχητική Λέσχη Γαλατσίου με 300 βαθμούς, ενώ στο πρωτάθλημα συμμετέχει και ο Α.Σ. Καλυβίων με όχι τόσο καλά αποτελέσματα όμως.  Οι Τελικοί του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, όπου η συμμετοχή των αθλητών και kick-boxing_2η προσέλευση του κοινού αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς θα αναδειχθεί ο  Πρωταθλητής της χρονιάς.
Ο διοργανωτής Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου «Fight Club» και ο χορηγός εγγυώνται την διεξαγωγή αγώνων kick boxing υψηλού επιπέδου, με την συμμετοχή όλων των ελληνικών συλλόγων και 250 αθλητών όλων των ηλικιών.

Η τελική φάση του τουρνουά  θα διεξαχθεί σε 1 ημέρα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 από τις 10.00 έως τις 19.00. Από τις 19.00 και με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης θα ακολουθήσει θεαματική εκδήλωση με αγώνες Κ1, Πυγμαχίας και Μ.Μ.Α  μεταξύ επίλεκτων αθλητών. Η ημέρα θα κλείσει με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του Πρωταθλήματος.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 210-2915489 ή στο facebook group “fight club central gym”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 guests και κανένα μέλος