Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής επάθλων  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας (18/10) για αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, που έγινε στη Ναυταθλητική Μαρίνα Φαλήρου, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση, είπε απευθυνόμενος στους αθλητές:

Σε εσάς τους αθλητές ήρθα μόνο να πω ότι η δύναμη του πολιτισμού μας δεν μετριέται μόνο από τον αριθμό των μνημείων μας ούτε από τον αριθμό των θιάσων μας και των καλλιτεχνών μας. Η δύναμη του πολιτισμού μας μετριέται από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ο ένας προς τον άλλον. Από την δυνατότητά μας να μοιραζόμαστε μαζί τις χαρές και τις λύπες, τις αξίες και τις αρχές μας χωρίς διακρίσεις.

Είστε αθλητές από πολλές χώρες, πολλές εθνικότητες, πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Όμως έχετε κοινούς στόχους. Να αγωνιστείτε με κανόνες, να διακριθείτε, και να τιμήσετε τον αντίπαλο. Να εκπαιδεύσετε όπως όλοι οι αθλητές τις κοινωνίες τους για τη δύναμη της θέλησης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 282 guests και κανένα μέλος