Πρωτιές από τον ΝΑΟΒ

Ο 27ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε από τις 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2021 στη διαδρομή «Φλέβες - Σύρος - Μήλος - Σίφνος - Πάτροκλος». Τη διοργάνωση είχε Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), με αθλοθέτη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για άλλη μια φορά συμπεριέλαβε στην πορεία της τον Όρμο του Φοίνικα που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλα ιστιοπλοϊκά γεγονότα.

Περισσότερα από τριάντα πανέμορφα ιστιοπλοϊκά ξεκίνησαν από τις Φλέβες της Αττικής το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουνίου και με πολύ προσπάθεια και υπομονή λόγω του περιορισμένου αέρα άρχισαν να τερματίζουν τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής στον πρώτο σταθμό, τη νήσο Σύρο.

Γενικά ο αγώνας αυτός έπεσε στην εβδομάδα του καύσωνα και οι άνεμοι, θυμωμένοι δεν ανάσαιναν...

Πρώτο σκάφος στο σύνολο του αγώνα (κατγ. performance) ήρθε το Ερυτος 2 (ΝΟΠΦ) με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο.

Ανάμεσα στις συμμετοχές και ο Ναυτικός Ομιλος Βούλας με αρκετά σκάφη και πληρώματα, δύο από τα οποία ήρθαν 2ο και 3ο στην κατηγορία performance. Το σκάφος A Major 2ο με κυβερνήτη τον Βαγγέλη Ταμπακόπουλο και η Αφρόεσσα 3η με κυβερνήτη τον Κώστα Γκρέτσο και πλήρωμα: Κώστα Βενετσάνο, Χριστίνα Γκουντέλια, Λεωνίδα Κουφάλη και Ελένη Σακέτου.

Επίσης ήρθε 1ο στην κατηγ. sport, το σκάφος Άπνοια με κυβερνήτη τον Γιάννη Πιλιχό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 320 guests και κανένα μέλος