Στη Βουλιαγμένη και στη Βάρη


Βουλιαγμένης και ΒάρηςΑνοιχτά για άθληση στο στίβο, (περπάτημα ή τρέξιμο) είναι  το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης και το Δημοτικό Στάδιο «Κ. Μπαγλατζής» στη Δ.Ε. Βάρης. Η άθληση θα επιτρέπεται ελεύθερα σε δημότες και κατοίκους της πόλης με την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων από την ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέτρων, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων (ΚΥΑ-Δ1αΓ.Π.οικ.-71342-06.11.2020-ΦΕΚ-4899-06.11.2020-τεύχος-Β).


Συγκεκριμένα, τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 14:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 13:00 θα επιτρέπεται η είσοδος έως 60 ατόμων, με μέγιστο χρόνο παραμονής στο στίβο τη μία ώρα. Από τις 16:00 έως τις 22:00 θα αθλούνται στα αθλητικά κέντρα ταυτόχρονα πολίτες και αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης.
Κατά τις ώρες αυτές, θα επιτρέπεται η είσοδος 30 πολιτών και 30 αθλητών εγγεγραμμένων σε αθλητικό σύλλογο, με μέγιστο χρόνο παραμονής στο χώρο τη μία ώρα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων, κατά τις απογευματινές ώρες οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση των ακόλουθων διαδρομών για ελεύθερη άθληση: Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης ο διάδρομος 1 και 5 θα διατίθεται για τρέξιμο και ο διάδρομος 6 για περπάτημα.
 Στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Μπαγλατζής» ο διάδρομος 1 και 2 θα διατίθεται για τρέξιμο και ο διάδρομος 7 και 8 για περπάτημα. Όσοι εισέρχονται στα αθλητικά στάδια θα καταγράφονται κατά την είσοδο και κατά την έξοδό τους από τους αθλητικούς χώρους, ενώ κατά την παραμονή τους σ’ αυτούς είναι υποχρεωτική η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος