Με νικήτρια την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα, το Final-4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009 στο σκάκι, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία στο ξενοδοχείο "Crystal City" στην Αθήνα, η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ...

“Ρουά ματ” απ’ το Κορωπί στην Αττική


Με νικήτρια την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα, το Final-4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009 στο σκάκι, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία στο ξενοδοχείο "Crystal City" στην Αθήνα, η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κορωπίου επικράτησε σε έναν τελικό ο οποίος κράτησε 5 ώρες με σκορ 3-1 της «ΦΟΝ Ηρακλείου Αττικής -Επικοινωνία" και έτσι κατέκτησε το Κύπελλο.


Στον ημιτελικό, νίκησε την ομάδα της «ΠΣ Περιστερίου» - η οποία κατέλαβε την 3η θέση -, πάλι με 3-1 και στην 4η θέση βρέθηκε ο «ΑΣ Παπάγου».


Οι αγώνες σε όλες τις σκακιέρες μεταδόθηκαν ζωντανά στο διαδίκτυο. Από τις 64 ομάδες της Αττικής οι οποίες ξεκίνησαν στο θεσμό, μοναδική αήττητη επί του συνόλου των αγώνων παρέμεινε η ομάδα του Κορωπίου, η οποία έδωσε 6 αγώνες, έπαιξε συνολικά σε 24 σκακιέρες και έχασε μόνο 2 σκακιέρες (από δύο Γκραντ Μετρ, ο ένας ήταν ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος Χ. Μπανίκας).


Ταυτόχρονα η ομάδα Παμπαίδων του ΣΑΣ Κορωπίου (ηλικίες κάτω των 12 ετών), κατέκτησε την 3η θέση στο Διασυλλογικό Κύπελλο Παμπαίδων Αττικής. Η ομάδα των μικρών παιδιών του Κορωπίου, τερμάτισε αήττητη, σημειώνοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στους αγώνες που έδωσε, τερμάτισε στις θέσεις 2 και 3 της τελικής βαθμολογίας (3η με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας) πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά υποδομής στις μικρές ηλικίες, που γίνεται στο Σκακιστικό Σύλλογο του Κορωπίου.


Το κύπελλο Παμπαίδων κατέκτησε η ομάδα "ΦΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" και στη 2η θέση η ομάδα του "Παράδεισου Αμαρουσίου".

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 638 guests και κανένα μέλος