Ο διεθνής αγώνας με την επωνυμία «DROMIA 2019 sprint and relays meeting» διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 20 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) και τον Α.Ο. Βάρης «Δρομέας» υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρότυπος αυτός θεματικός αγώνας διασφαλίζει πολύ υψηλό επίπεδο καθώς θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν μόνο πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Κώστας Δουβαλίδης, Κωνσταντίνος Ζήκος, Ιωάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Χατζηθεοδωρής Ιωάννης Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Μαρία Γάτου, Ραμόνα Παπαιωάνου, Αρτυματά Ελένη, και διακεκριμένοι παγκοσμίως αθλητές από το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ρουμανία και τη Βουλγαρία, την Λευκορωσία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία και την Αλβανία.

Θα διεξαχθούν αγωνίσματα ταχύτητας - σπριντ και σκυταλοδρομίες. Στο αγώνισμα της σκυτάλης θα συμμετέχουν οι Ελληνικές Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων και Κορασίδων απέναντι στις εθνικές ομάδες της Ουκρανίας, Ρουμανίας, Λευκορωσίας, Ουγγαρίας και Κύπρου. Η επίδοση κάθε ομάδας επίσημα θα αποτελέσει όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται το Σεπτέμβριο στην Ντόχα .

Ο αγώνας αποτελεί εθνικό μίτινγκ επιπέδου 4 και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο ευρωπαϊκό ημερολόγιο και φυσικά στο ημερολόγιο του ΣΕΓΑΣ. Ο αγώνας θα έχει ζωντανή τηλεοπτική διαδικτυακή κάλυψη, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα θα δίνονται ζωντανά στην Κυπριακή τηλεόραση και στα δικτυακά μέσα όλων των συμμετεχόντων χωρών.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος