Μια όμορφη εκδήλωση από τον Αρη Βούλας 2006 με πολλούς εθελοντές

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς έφθασε στο τέλος του και το πρόγραμμα πινγκ-πονγκ των Ειδικών Σχολείων Κωφών Βαρηκόων Αργυρούπολης, που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Δήμου 3Β, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) και του Αθλητικού Σωματείου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βούλας “Αρης 2006”.

Ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε προσπάθεια. Και σ’ αυτή την προσπάθεια βρήκαν εθελοντές πρόθιυμους όπως την Σοφία Δαυλιάκου ομοσπονδιακή προπονήτρια της ΕΟΑΚ, τον προπονητή και παλαίμαχο αθλητή του πινγκ-πονγκ Αγγελο Μακρή που μετέδωσε στα παιδιά τη γνώση και την αγάπη για το άθλημα, τον πρόεδρο του Αρη 2006, Σταύρο Πλακαντωνάκη που στήριξε κάθε εβδομάδα με την παρουσία του καθώς και την Ινδή Τίνα Βεσάλι, που υποστήριξε με πάθος όλη αυτή την προσπάθεια.

Την τελευταία ημέρα του προγράμματος, 22/5/18, πραγματοποιήθηκε τουρνουά που συμμετείχαν όλοι οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Παρόντες στην εκδήλωση όλοι οι παραπάνω εθελοντές καθώς, οι διευθυντές των σχολείων Πέλη Τσαγκαρίδου και Γιώργος Αντζακας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τότης Φυλακούρης. Από τη Δημοτική αρχή του Δήμου 3Β παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Κασιδόκωστας και ο Κων/νος Σφέτσας, που διακρίνονται στις φωτογραφίες κατά την απονομή.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν μετάλλια, ενώ οι πρώτοι πήραν κύπελο.

Αποτελέσματα αγώνων:

Δημοτικό:

1ος Τοντόροβ Λούκας

2ος Παππάς Κων/νος

3ος Μπεσίμι Τάμπο - Γιάννης Σαμέντζας

Γυμνάσιο - Λύκειο:

1ος Χαμπάκης Γιώργος

2η Ξανθοπούλου Αναστασία

3ος Μπαλάσκας Δημήτρης - Τσούτης Ορέστης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος