Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στο ΝΑΟΒ

Ο ΝΑΟΒ, σε συνεργασία με τον ΝΟΕ, διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό 2018 και το Παγκόσμιο Νέων 2018. Οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού θα διεξαχθούν με βάση τον ΝΟΕ και οι αγώνες Παγκοσμίου με βάση τον ΝΑΟΒ.

Το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου Lightning πραγματοποιείται από 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2018, στο Φαληρικό Όρμο. Τη διεξαγωγή των αγώνων έχουν αναλάβει από κοινού ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος (ΝΟΕ) και ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας. Οι αγώνες φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του NOE στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Περισσότερα από 25 πληρώματα από χώρες της Ευρώπης έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή.

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στο ΝΑΟΒ

 Από 3 έως 7 Ιουλίου, θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Βούλας (ΝΟΒ), μια πολύ σημαντική διεθνής διοργάνωση: Το “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2018” της κατηγορίας ιστιοπλοϊκών σκαφών τύπου “Lightning”, υπό την αιγίδα της ILCA. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Lightning το 2014 στον ΝΑΟΒ, με τη συνεργασία του Ν.Ο.Ε., ο όμιλος είναι πανέτοιμος να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, αλλά και στις απαιτήσεις ενός ακόμα αθλητικού event σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον κόλπο της Βούλας και οι εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ θα έχουν διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος.

Ο ΝΑΟΒ έχει φροντίσει να εξασφαλίσει καταλύματα κι όλες τις δυνατές διευκολύνσεις για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα των Νέων. Προβλέπεται η διεξαγωγή 8 ιστιοδρομιών με το σύστημα του rotation των σκαφών, δηλαδή σε κάθε αγωνιστική ημέρα τα πληρώματα θα αλλάζουν σκάφος προκειμένου να καταστεί ο ανταγωνισμός όσο το δυνατόν δικαιότερος. Κάθε χώρα με ενεργό στολίσκο Lightning δικαιούται να συμμετάσχει με έως δύο πληρώματα, ενώ η διοργανώτρια χώρα με τρία.

H θάλασσα του Σαρωνικού θα γεμίσει ιστία και πανιά, μια που θα βγούν τα σκάφη του ΝΑΟΒ, του ΝΟΕ, αλλά και πολλά που θα έρθουν από άλλες χώρες.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος