Με την αθλήτρια Κωνσταντίνα Χάντζου

Τεράστια επιτυχία της αθλήτριας του συλλόγου μας Κων/νας Χάντζου μαθήτριας των «Εκπαιδευτηρίων Γιαννοπούλου», που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και φόρεσε το Αργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρακές του Μαρόκου το Σάββατο 5/5/2018.

Επιτυχής και η συμμετοχή στην αποστολή του αθλητή του συλλόγου μας και μαθητή του 2ου ΓΕΛ Γλυφάδας  Γιώργου Μαθιόπουλου στα 1500μ., όπου τερμάτισε 8ος. Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητών, προπονητών και γυμναστών του συλλόγου, που εργαζόμενοι μεθοδικά, προγραμματισμένα και πάνω απ΄ όλα με αγάπη για το κλασσικό αθλητισμό, υπερσκελίζουν τα όποια εμπόδια προκύπτουν και δείχνουν πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο ότι η προσπάθεια και η άμιλλα αποδίδουν καρπούς.

Ο ΓΣ Γλυφάδας, πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, εκκολάπτει νέους πρωταθλητές και συμβάλλει στην παγίωση των αξιών, μακριά από ουσίες, ενώ παράλληλα δημιουργεί μέσω των επιτυχιών των αθλητών του πρότυπα για τα μικρά παιδιά που συνεχώς ενισχύουν τις τάξεις του.

Αφήστε σχόλιο...

Διαφήμιση (2)

Διαφήμιση (1a)

ebdomi-dimosiefseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 394 guests και κανένα μέλος