Σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο αποτελεί και η ταυτόχρονη πρόκριση της γυναικείας ομάδας

 

Ο Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball αναδείχθηκε Tριταθλητής Ελλάδος 2017, στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball που ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου στη παραλία Σχινιά στο Μαραθώνα, μετά τη διεξαγωγή του Final 4 ανδρών και γυναικών στις εγκαταστάσεις του Sailing The Club.

Η ομάδα της Βορειοανατολικής Αττικής κάνοντας καταπληκτική πορεία στη διάρκεια του πρωταθλήματος, μετά από 6 τουρνουά προκρίθηκε ως 4η στην τελική φάση, πίσω από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, τον Απόλλων Καλαμαριάς και τον ΓΑΣ Κιλκίς. Στον ημιτελικό του Final 4 ο Α.Ο Άνοιξης αντιμετώπισε στα ίσα τους, μετέπειτα πρωταθλητές, Κυκλωπες Αλεξανδρούπολης αλλά έχασε στις λεπτομέρειες τον αγώνα με 2-0 σετ (14-11, 16-13). Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης νίκησε στο ντερμπι τον Απόλλων Καλαμαριάς με 2-1 σετ (10-15, 20-18, 7-4) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο.

Με την αντρική ομάδα του Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές: Βασιλείου Θοδωρής, Γιαννόπουλος Δημήτρης, Κεδέρης Χρήστος, Κουμαραδέλης Μανώλης, Μπάγιας Δημήτρης, Παπαδόπουλος Σταύρος, Παπαδόπουλος Στηβ, Τουλούμης Λεωνίδας, Φίλης Γιάννης, Χάλαρης Αντώνης και Χερουβείμ Σπύρος.

Σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο αποτελεί και η ταυτόχρονη πρόκριση της γυναικείας ομάδας στο Final 4 του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Άνοιξης αγωνίστηκε στο μικρό τελικό με την ομάδα των Θρακομακεδόνων, από την οποία έχασε 2-1 σετ (15-14, 7-11, 3-4)  και κατετάγη 4η. Για την ιστορία, Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017 αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟΑ Καστοριάς η οποία νίκησε στον εντυπωσιακό τελικό τον ΑΣ Σπάρτακο.

Με τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες: Βασιλείου Αναστασία, Βασιλείου Μιχαέλα, Γέρλοβα Βαρβάρα, Δαμιανίδου Όλγα, Κοντοστέργιου Μενέλια, Λουκάτου Ερατώ-Νεκταρία, Μορφίδου Ελένη και Χατζηγαλήνη Φλώρα.

Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του για την συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη στις επιτυχίες των ομάδων Beach Handball ανδρών και γυνιακών, προς τον βασικό χορηγό του συλλόγου, εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, την εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΕΒΕ», και στους δεκάδες φίλους και τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου που στηρίζουν κατά τη διάρκεια τις χρονιάς τις ακαδημίες του συλλόγου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 190 guests και κανένα μέλος