Το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ στην Βοσνία,. o Αθλητικός Σύλλογος Λεύκαρος, έγραψε ιστορία με τον αθλητή του ΑΡΑ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ, κατακτώντας το 1ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ για την Ελλάδα στο Fighting System στην κατηγορία +21 Ανδρών -56 κιλά.

Η πορεία του Αρά σε αυτό το Πανευρωπαϊκό ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη. Ακολουθώντας με ακρίβεια τον σχεδιασμό στρατηγικής και τακτικής και αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα ταχύτητας και έκρηξης του Αρά, κατάφερε και έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο fighting system στην κατηγορία +21 ανδρών για την Ελλάδα. Το μετάλλιο αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα 18 χρόνων σταθερής εκπαίδευσης, προπονήσεων και μεγάλων προσπαθειών.

Έλληνες, ξένοι αθλητές και προπονητές χειροκρότησαν την μεγάλη και άξια επιτυχία του Έλληνα αθλητή όπου τον τελευταίο καιρό είναι σταθερά ψηλά στην κατάταξη των αθλητών της JJIF(Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζιου Ζιτσου). Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζιου Ζιτσου ΕΦΕΟΖΖ, που έκανε τα μέγιστα για την συνολική καλή παρουσία της Ελλάδας σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τελικό απολογισμό 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος