Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», προσκαλούν και φέτος, τους μικρούς φίλους και φίλες, να συμμετάσχουν στις Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις παιδιών δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, δηλαδή με έτος γέννησης από το 2002 έως και το 2011, που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας, για 5η συνεχή χρονιά!

Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων Καθηγητών, με τις ακόλουθες δραστηριότητες: Ενόργανη Γυμναστική, Μπάσκετ, Ρυθμική, Ποδόσφαιρο, Μπάντμινγκτον, Βόλεϊ, Παραδοσιακούς Χορούς, Στίβο, Χάντμπολ, Εικαστικά, Μουσική, Μαθήματα Α’ βοηθειών και Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης.

Οι ώρες ενασχόλησης των παιδιών, είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ. και ο τόπος της ενασχόλησής τους, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου).

Θα υπάρξουν τρεις (3) περίοδοι των δέκα εργάσιμων ημερών, για ογδόντα (80) παιδιά η κάθε μία, εκ των οποίων:

- η 1η περίοδος, ορίζεται από 19 έως 30 Ιουνίου 2017,

- η 2η περίοδος από 3 έως 14 Ιουλίου 2017,

- η 3η περίοδος από 17 έως 28 Ιουλίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό για τα παιδιά (χυμός και κρουασάν), ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης καπέλο και T-shirt για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο, στα αδέλφια.

Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής και παιδιών μονίμων κατοίκων.

Κάθε παιδί, έχει δικαίωμα να λάβει μέρος, σε ΜΙΑ (1) και μόνη περίοδο, ενώ εάν υπάρξουν κενές θέσεις σε επόμενη περίοδο, δύναται να ξαναλάβει μέρος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από Παιδίατρο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 80 αιτήσεις ανά περίοδο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την Πέμπτη, πριν την έναρξη της κάθε περιόδου, στις 3:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εγγραφές, ξεκινούν την Παρασκευή, 9 Ιουνίου και ώρες:

Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη: 8:00 – 21:00

Πέμπτη, Παρασκευή: 8:00 – 16:00

στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, ενώ πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 22990-22815.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 guests και κανένα μέλος