Θριαμβευτικό σαββατοκύριακο και  για τα ΜΙΝΙ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Παμπαίδων Β΄ (γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, απέναντι στην ομάδα του ΔΙΑ Μοσχάτου με σκορ 39-22. Σπουδαία νίκη που κρατάει την ομάδα ζωντανή στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο και στην πρόκριση στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ.

Συναρπαστικός και αμφίρροπος, όπως αναμενόταν, ήταν τελικά ο αγώνας των Παγκορασίδων Β΄ (γεν 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Το 22-19 που ήταν το τελικό σκορ δείχνει την ανταγωνιστικότητα των δύο ομάδων που βρήκε ηττημένη την ομάδα της Άνοιξης που έχει την τύχη πλέον στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση και στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ με νίκη απέναντι στον Άρη Νικαίας, την επόμενη αγωνιστική,  στο γήπεδο της Άνοιξης.

Θριαμβευτικό σαββατοκύριακο και  για τα ΜΙΝΙ (γεν. 06-07) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ που μπήκαν με το «δεξί» στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις  στο τουρνουά ανάπτυηξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ στη Ραφήνα.  Τα μικρά της Άνοιξης αγωνίστηκαν στον Α΄όμιλο  και κατέλαβαν αήτητα την πρώτη θέση κερδίζοντας διαδοχικά την  γηπεδούχο ομάδα του ΔΑΣ Αραφήν με σκορο 21-18, την ομάδα του ΔΑΣ Ζεφυρίου με σκορ 10-7, ενώ ήρθαν ισόπαλα με την ομάδα του ΕΣΝ Βριλησσίων με σκορ 9-9. Η ομάδα είναι έτοιμη και για το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ που ξεκινάει τον επόμενο μήνα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος