Πήρε τη νίκη σε έναν δυνατό αγώνα με το Μαρκόπουλο

 

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης όπου η ομάδα της Θέτιδος πήρε τον πρώτο της βαθμό στην Α1.

Η Θέτιδα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, πήρε διαφορά (18-10) απέναντι στο Μαρκόπουλο που ξεκίνησε νωθρά και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σετ με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 με 25-19 για την ομάδα μας.

Με την ψυχολογία υπέρ τους οι αθλήτριες της Θέτιδας παρουσιάστηκαν εξίσου συγκεντρωμένες και ανταγωνιστικές στο δεύτερο σετ. Το Μαρκόπουλο ήταν κοντά στο σκορ (19-17, 21-19) αλλά η Θέτις διατηρώντας τη μικρή διαφορά κατάφερε να πάρει το σετ 2-0 (25-22) και τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα!

Στο τρίτο σετ και πάλι η Θέτιδα μπήκε καλύτερα.

Στο τέταρτο σετ το Μαρκόπουλο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Θέτιδας στην υποδοχή...

Στο τάι μπρέικ έγινε πραγματική μάχη με τις δυο ομάδες να διεκδικούν στα ίσα το θετικό αποτέλεσμα. Το Μαρκόπουλο πέρασε με +3 (8-11) αλλά η Θέτιδα αμέσως μάζεψε τη διαφορά (11-11) ενώ λίγο αργότερα πέρασε μπροστά με 13-12 εκμεταλλευόμενη λάθος του Μαρκόπουλου. Η ομάδα του Μαρκόπουλου επέστρεψε εκ νέου, ισοφάρισε και είχε τον τελευταίο λόγο με ρίσκο στο σερβίς για το 14-16 και την τελική επικράτηση μέσα στη Βούλα.

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 3-0. Οριακά χασαμε το τρίτο σετ, το τέταρτο ήταν ένα σετ που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας. Έγιναν πολλά λάθη στη υποδοχή, χαλάρωσαν οι παίκτριες, χάσανε την αυτοσυγκέντρωσή τους και έφυγε το σκορ».

Γιάννης Νικολάκης: «Κρατάω μόνο την ανατροπή. Δεν παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στη Θέτιδα πάλεψε μέχρι το τέλος, η ρουλέτα εκεί είναι και τύχη. Νομίζω ότι έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είπα και στην αρχή της χρονιάς θέλει πολύ υπομονή αυτή η ομάδα. Κρατάω και δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου μόνο για την ανατροπή».

Τα σετ: 25-19, 25-22, 22-25, 11-25, 14-16

Θέτις Β. (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Χρηστινίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη, Ξηντάρα (λ), Μελετιάδη, Γαλανού, Λεωνίδου, Βρέλλου, Βενέτη, Λεωνίδου, Κερασιώτου (λ)

Μαρκόπουλο (Νικολάκης) : Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Διάlλα, Ιακωβίδου –λ/, Καρακάση, Νικολογιάννη, Λιάγκη, Πατεράκη, Τουλγαρίδου

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 154 guests και κανένα μέλος