Στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και μετά από σχετικό αίτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου με την συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και Αθλητικών Σωματείων Α.Σ. Λαυρίου, Γ.Σ. Λαυρίου και Ο.Α. Λαυρίου.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού Πανταζής Κωνσταντίνος καλωσόρισε τους μαθητές και τους ενημέρωσε για την σπουδαιότητα και τα οφέλη της άθλησης σε όλες τις ηλικίες. Οι μαθητές σε συνεργασία με τους προπονητές είχαν την ευκαιρία μα γνωρίσουν και να εξασκηθούν σε διάφορα Ολυμπιακά Αθλήματα όπως Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Χαντμπολ, Πυγμαχία, Ταε κβο ντο, Τέννις, Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική. Παράλληλα, κατά την διάρκεια παραμονής τους στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις παρακολούθησαν βίντεο από τους Πρώτους Συγχρόνους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και την ζωή του Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη.

Κατά την διάρκεια όλης την εκδήλωσης παρέστη γιατρό ο κ. Κορακιανίτης Γεώργιος για την ασφάλεια των μαθητών. Στο τέλος τα παιδιά χειροκρότησαν και έφυγαν ευχαριστημένα ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Υπήρξαν παράλληλες δράσεις και στην Κερατέα από τον Γ. Σ. Κερατέας καθώς επίσης φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικό Σταδίου Λαυρίου το Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών. Μετά από αιτήματα και άλλων σχολείων ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί για το 3ο Δημοτικό Σχολείο την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, για το 1ο Νηπιαγωγείο την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και για το Ειδικό Σχολείο την Τέταρτη 12 Οκτωβρίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 218 guests και κανένα μέλος