Νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Μαρκόπουλο και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των γυναικών, το Μαρκόπουλο έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό του Ρέντη, με 3-2...

Μαρκόπουλο volley

Επιστροφή στις νίκες


Νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Μαρκόπουλο και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των γυναικών, το Μαρκόπουλο έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό του Ρέντη, με 3-2, έχοντας σε μεγάλη μέρα την Κόστιτς και τις αδελφές Γκαραγκούνη. Ένα σχεδόν σετ εξασφάλισε από μπλοκ το συγκρότημα του Γιώργου Λυκούδη, σταματώντας 24 φορές τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, που στηρίχθηκε στην αξιοπιστία της Σέκολο.

Έπειτα από αυτή την εμφάνιση το Μαρκόπουλο πλέον μπορεί να πάρει ξανά τον τίτλο ενός εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Μεσογείων με μια πραγματικά μεγάλη εμφάνιση επέστρεψε και πάλι στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ανακτώντας παράλληλα την χαμένη ψυχολογία της. Τα 24 λάθη που έγιναν από πλευράς φιλοξενουμένων... ισοφαρίστηκαν κατά κάποιο τρόπο με τα 24 μπλοκ επί του Ολυμπιακού, ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα κρίσιμα σημεία, χάνοντας πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.


Νικήσαμε την ψυχολογία μας

«Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες», σχολίασε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του Μαρκόπουλου, Γιώργος Λυκούδης.

«Είμαι χαρούμενη που καταφέραμε και νικήσαμε σήμερα. Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη, βρήκαμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση μας. Ελπίζω από εδώ και στο εξής να έχουμε καλύτερη πορεία», ήταν τα λόγια της Μαρίας Γκαραγκούνη.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος