Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ έδωσε το δικό του ξεχωριστό «χρώμα» στη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Α.Ο Άνοιξης και η ομάδα χάντμπολ με τη ΜΙΝΙ ομάδα του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Κότσιρα, στον εναρκτήριο αγώνα της εκδήλωσης, απέναντι στην ομάδα του Καπανδριτίου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να κάνει τη σέντρα.

Περισσότερα από 500 παιδιά από 10 συλλόγους μετέτρεψαν το τουρνουά σε γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και το συνάνθρωπο, με επίσημους καλεσμένους τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου», «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η εκδήλωση αποτέλεσε την τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “BE ACTIVE”, που αναμορφώθηκε από την ΟΧΕ σε “BE ACTIVE, BE HUMAN, BE HANDBALL”, με την ενεργή συμμετοχή του Α.Ο Άνοιξης ως προπομπού, που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Χαντμπολικό Αγώνα Αλληλεγγύης στις 23/9.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης και η Πρόεδρος της ΕΑΠ Κυριακή Μπακουλοπούλου.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Κώστα Σταματιάδης δήλωσε: «Είναι μια εκδήλωση για να περάσουν καλά τα παιδιά και μεις οι γονείς, φεύγοντας από εδώ, θα πρέπει ένα πράγμα να έχει μείνει στο μυαλό μας. Ξέρω ότι με τα όσα περνάει η χώρα τα τελευταία χρόνια η καρδιά μας έχει αρχίσει να παγώνει, πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε φωτιά στην καρδιά μας κι από αυτή την φλόγα να ζεστάνουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς, αυτό είναι και το νόημα του Be Active, αυτό είναι και το νόημα της ζωής»

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος δήλωσε: «Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα για όλα τα παιδιά, είναι ένα άθλημα που διαμορφώνει χαρακτήρες και η φιλοσοφία των ανθρώπων που βρίσκονται στην διοίκηση της ομοσπονδίας ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία των ανθρώπων του Α.Ο Άνοιξης και του τμήματος χάντμπολ ειδικότερα. Για εμάς ο αθλητισμός έχει ευρύτερες κοινωνικές και ανθρωπιστικές διαστάσεις, οι οποίες μας ενδιαφέρουν εξίσου με την αθλητική και την αγωνιστική. Ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ και οι αθλητές του θα είναι πρωτεργάτες σε κάθε παρόμοια δράση».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, αντιπροσωπεία αθλητών παρέδωσε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το πρωί, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Διονύσου, τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για το παντοπωλείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Χαντμπολικού Αγώνα Αλληλεγγύης την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 245 guests και κανένα μέλος