Ζητούνται εθελοντές για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων

 

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, διοργανώνει τον «1ο Αγώνα Tριάθλου 2015» τo Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 & ώρα 09.00 π.μ. στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Ο αγώνας sprint απόστασης θα πραγματοποιηθεί στις εντυπωσιακές διαδρομές που είχαν επιλεγεί για το αγώνισμα του τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στόχος του ΟΑΠΠΑ είναι η καθιέρωση του αγώνα και η προβολή της περιοχής διεθνώς προσελκύοντας αθλητές και λάτρεις του αγωνίσματος και από χώρες του εξωτερικού.           
Λόγω των υψηλών απαιτήσεων του αγωνίσματος, αλλά και της συνεχώς αυξανόμενης συμμετοχής αθλητών, παρακαλούν όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει άμεσα συμμετοχή ως εθελοντής για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι ηλικίες που ενδείκνυται να συμμετάσχουν ως εθελοντές είναι από 16 έως και 70 ετών. Συγκεκριμένα για τα νεαρά άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, απαιτείται έγγραφη συναίνεση από τον γονέα/ κηδεμόνα τους.Οι υποχρεώσεις του εθελοντή είναι οι εξής:
― Μία υποχρεωτική παρουσία σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου 2015, όπου και θα γίνει σχετική ενημέρωση για τις αρμοδιότητες των εθελοντών κατά την ημέρα του αγώνα τριάθλου (31 Οκτωβρίου 2015). Ο τόπος και η ώρα της προαναφερθείσας συνάντησης θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους συμμετέχοντες εθελοντές, από τους υπευθύνους της διοργάνωσης. Επιπρόσθετα θα προμηθευτούν δωρεάν μπλουζάκι και καπέλο της διοργάνωσης, τα οποία θα φορούν υποχρεωτικά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
― Οι αρμοδιότητες των εθελοντών κατά την ημέρα του αγώνα τριάθλου συνοψίζονται στα εξής πεδία:
― Γραμματειακή υποστήριξη
― Δείκτες ασφάλειας σε σημεία των διαδρομών
― Υπεύθυνοι στη ζώνη αλλαγής των αθλημάτων
― Φύλαξη προσωπικών ειδών των αθλητών/ συμμετεχόντων
― Προμήθεια εμφιαλωμένου νερού στους αθλητές σε σημεία των διαδρομών κλπ.

Τέλος οι εθελοντές θα πρέπει να παρευρεθούν στο χώρο έναρξης του αγώνα (περιοχή Ακτή Βουλιαγμένης) το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 από 07:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας, αποστέλλοντας στο site Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω fax: 2132020779  τα κάτωθι στοιχεία:
Όνομα & Επώνυμο εθελοντή

Υπεύθυνη ομάδας εθελοντών: Χριστίνα Κυριαζή (τηλ. Επικ.: 2132020714-771, καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-13:00).
www.facebook.com/3Vtriathlon & instagram.com/triathlon_3v καθώς επίσης και τους  ιστοτόπους  www.vvv.gov.grwww.triathlon-hellas.com.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος