Οι ομάδες Παμπαίδων και Παγκορασίδων του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «BEACTIVE», συμμετείχαν στο τουρνουά «Παίζουμε Χάντμπολ …και για τον Άλλο Άνθρωπο», που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας και τα αθλητικά σωματεία ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ και ΟΦΝΙ, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Σκοπός της εκδήλωσης υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η Λαμπρίνα Τσακάλου, η κορυφαία Ελληνίδα χαντμπολίστρια, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και στην ομάδα του Α.Ο Άνοιξης.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 12μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης και στο «Χαντμπολικό Αγώνα Αλληλεγγύης» που διοργανώνει για τον ίδιο σκοπό ο Α.Ο Άνοιξης και η ΟΧΕ.

Στο γήπεδο της Άνοιξης και στον πρωτότυπο αγώνα αλληλεγγύης θα συμμετέχουν, ο Αλέξης Αλβανός, η Λαμπρίνα Τσάκαλου, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Βάσω Μιλλούση, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Ευγενία Γκορτσίλα, η Μορφούλα Ντώνα, ο Τάσος Τσακνής, η Σοφία Αγγελάκη, ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Γιώργος Μαυρωτάς, η Σοφία Αγγελάκη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Το «εισιτήριο» για τον αγώνα θα είναι η συμβολική προσφορά φαρμάκων, τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης στην είσοδο του γηπέδου. Προαιρετικά θα υπάρχουν και κουπόνια αξίας 5€, για όσους θέλουν να προσφέρουν επιπλέον και χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την Κοινωνική Κουζίνα του «Ο Άλλος Άνθρωπος» θα μαγειρέψει για όλους τους παρευρισκομένους.

 

«Δίνουμε πάσα στον … «άλλο άνθρωπο» και βάζουμε μαζί γκολ!»

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 239 guests και κανένα μέλος