Την Δευτέρα 24 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, του γυναικείου τμήματος του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας, στο Κλειστό Γ. Γεννηματάς της Βούλας.

Το παρών στην πρώτη εμφάνιση έδωσαν οι: Αγγελική Νικολοπούλου (αρχηγός), Άννα Σπυριδοπούλου, Χριστίνα Κίτσιου, Ντάνι Σπηλιώτη, Λήδα Πολιτοπούλου, Ανθή Χατζηγιακουμή, Ειρήνη Μπότση, Μαρία Δανδουλάκη.

Τη Δευτέρα (31/8) αναμένεται να ενσωματωθούν και οι δύο ξένες αθλήτριες της ομάδας Τζανίς Ράντολφ και Κέϊτι Ρουτάν, ενώ θα μπουν σιγά, σιγά και οι Ευγενία, Κολλάτου, Μάντυ Αναστασοπούλου, Τζο Τσιχλάκη, Ιβάνα Ράτσα.

Το προπονητικό τιμ της ομάδας είναι ο προπονητής Γιάννης Κτιστάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Βησαρίων Κονιδάρης, ο γυμναστής Γιάννης Παπαγεωργίου, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και ο ιατρός Γιάννης Τσαπακίδης.
 
 
  Αντρικό τμήμα
 

Το ανδρικό τμήμα του Πρωτέα ξεκίνησε την Τρίτη (18/8) την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ' Εθνική Κατηγορία (2ος όμιλος).

Οι άνδρες του Πρωτέα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με στίβο στο Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης. Η ομάδα θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες δίχως ρεπό με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ευχαριστεί τον ΟΑΠΠΑ για την παραχώρηση του στίβου Βουλιαγμένης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 guests και κανένα μέλος