Με την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των Μεσαίων ηλικιακών κατηγοριών: Παίδων – Κορασίδων, που έγινε στα Τρίκαλα στις 20 και 21 Ιουνίου και των Εφήβων - Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 27 και 28 του ίδιου μήνα, ο Αμεινίας σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις με τους αθλητές του.

Παίδες και κυρίως Κορασίδες, λαμβάνοντας το «βάπτισμα του πυρός» στην αντιπροσωπευτικότερη Πανελλήνια «αναμέτρηση» της ηλικιακής τους κατηγορίας, άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις, με χάλκινα μετάλλια από τη Μαλταμπέ Δέσποινα στο ύψος και τη Σαρλάνη Αναστασία στο μήκος, προκρίσεις στους τελικούς, καθώς και ατομικά ρεκόρ.

Μία εβδομάδα μετά, Νεάνιδες και Έφηβοι, ενισχυόμενοι από Κορασίδες και Παίδες του σωματείου, χειροκροτούνται για την προσπάθεια τους, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, με δύο χρυσά μετάλλια από τον Ανδρικόπουλο Νίκο στο τριπλούν και την Κουτλή Αικατερίνη στα 800m, ένα αργυρό από τη Μαλταμπέ Δέσποινα στο ύψος, συμμετοχή στους τελικούς των αγωνισμάτων και πάλι ατομικά ρεκόρ. Αποκορύφωμα, η κατάκτηση για τον ΑΜΕΙΝΙΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ στη συνολική βαθμολογία των Νεανίδων, για το πρωτάθλημα αυτό!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 336 επισκέπτες και κανένα μέλος