Η Χρυσή Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας –Πικερμίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στη κορυφή και κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στο «CosmogymContest 2015» και στο "Star Gym Contest 2015".

Από τα μικρά κοριτσάκια μέχρι τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας, που αγαπούν τον αθλητισμό και τη γυμναστική, με πολύ και σκληρή δουλειά, κατάφεραν για μια ακόμη χρονιά να δικαιωθούν αλλά και να δικαιώσουν τον Β. Κολλάρο και τη Φ. Ψαθά πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας.

Οι αθλήτριες του Συλλόγου την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο δημοτικό γήπεδο, σε μια ακόμη εντυπωσιακή παρουσία τους, έχοντας απέναντί τους το κοινό της Ραφήνας, απέδειξαν πως δίκαια ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου εις διπλούν!

Ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης καθησύχασε αθλητές και γονείς διαβεβαιώνοντάς τους, στο σύντομο χαιρετισμό του, ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες προσπάθειες από πλευράς του, ώστε να λυθούν τα προβλήματα της στέγασης των "Χρυσών Κοριτσιών" και επιπλέον αναφέρθηκε σε όλες τις αθλητικές κτιριακές υποδομές του Δήμου που είναι σε εξέλιξη.

palaistikos rithmiki 1Με το κλείσιμο της επιτυχημένης χρονιάς, τόσο σε ρυθμική όσο και στην πάλη- με τα Πανελλήνια Μετάλλια και τα πλασαρίσματα- ο Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου απευθύνει θερμό ευχαριστώ: στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την αναγνώριση των προσπαθειών, στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου "Φ. Καββουνίδης" Χαχολάκη Γεώργιο για την παραχώρηση των παιδικών σταθμών, στην Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου "Φ. Καββουνίδης" Καπριγιάννη Ευγενία, στους υπαλλήλους των παιδικών σταθμών για την άριστη συνεργασία, στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κο Γιώργο Δουβίτσα και τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ κο Σπαντούρο Βασίλειο για τη αρωγή τους όποτε χρειάστηκε, και σε όλους τους γονείς, κηδεμόνες και εθελοντές που αγωνίζονται καθημερινά μαζί με τα παιδιά και στήριξαν κάθε προσπάθεια και επιλογή του συλλόγου αυτή τη χρονιά.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της Χρυσής Ομάδας της Ρυθμικής: την εταιρεία γυναικείας ένδυσης BSB και το Κομμωτήριο Aris Hair Style- Μαρία Γρίφιζα, Άρης Κοσμάς στην Παλλήνη.

Το ραντεβού με τα καινούρια όνειρα για τις διακρίσεις της νέας αθλητικής χρονιάς δόθηκε για την 1η Σεπτεμβρίου για να γιορτάσουν και του χρόνου διακρίσεις Α' Εθνικής, όπως σχολίασε και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου στην φετινή γιορτή!


Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλήτριες Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου ευχαριστούν θερμά για την παρουσία τους στην μεγάλη αυτή γιορτή της απονομής των Χρυσών Μεταλλίων: τον Δημάρχο Ραφήνας Πικερμίου κο Βασίλη Πιστικίδη, τον Αντιδημάρχο κο Αντώνη Παλπατζή, τον Προέδρου του Δ.Σ κο Δημήτρη Μισοκοίλη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κο Γιώργο Δουβίτσα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κα Τσέρμου Μαίρη και κο Αραπκιλή Σάββα, τον π. βουλευτή κο Νικόλαο Καντερέ και την δικηγόρο Ιφιγένεια Βαρδοπούλου-η οποία εκπροσωπούσε τον π. Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κο Γιώργο Χριστόπουλο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 guests και κανένα μέλος