Με τη λήξη των Play Offs για το 8ο Πρωτάθλημα Ελλάδος, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μαγγανάς, ο οποίος επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Μιχάλη Προυκάκη. Οι δύο προαναφερθέντες, είχαν αποκλείσει στους ημιτελικούς τους Στέφανο Χαρακλιά και Κώστα Χιωτίνη.

Ο τελευταίος πάντως, σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία του μέσα στη χρονιά, αφού κατέκτησε το 4ο Κύπελλο Ελλάδος, με δεύτερο τον Πολυχρόνη Κοκκίνη και τρίτο το Στέφανο Μπονάνο. Τέλος, «Νικητής της Χρονιάς» (ο παίκτης με τις περισσότερες διακρίσεις στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος), αναδείχθηκε ο Γιάννης Ατματζίδης.


Οι φιναλίστ του φετινού Πρωταθλήματος

Το ραντεβού για τους ασχολούμενους με αυτό το συναρπαστικό, πνευματικό άθλημα, ανανεώνεται πλέον για την έναρξη της επόμενης σεζόν το Σεπτέμβριο, όπου το ενδιαφέρον προφανώς, θα επικεντρωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 17 και 20 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη. Εκεί, το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα προσπαθήσει για άλλη μία φορά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών, υπερασπιζόμενο το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν πέρυσι στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας οι Κλείτσας, Χρηστίδης, Χιωτίνης, Γρούτσος, Προυκάκης και Σκριμπώνη.

Μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, στη διεύθυνση www.bgfed.gr.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 316 επισκέπτες και κανένα μέλος