Πάνω από 800 θεατές, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Ιουνίου 2015, δίνοντας και πάλι το δυναμικό παρών, στην εκδήλωση λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2014-2015, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Οι εντυπωσιακές χορογραφίες, οι αθλητικές δραστηριότητες, η ζωντάνια, το κέφι και πάνω απ’ όλα το χαμόγελο που κυριάρχησαν στην εκδήλωση, άφησαν σε όλους μία γλυκιά γεύση, καθιστώντας ταυτόχρονα αυτονόητη, την ανανέωση του ετήσιου ραντεβού «Αθλητισμού & Πολιτισμού».

Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν μικρούς και μεγάλους σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως ενόργανη, αεροβική και pilates, καθώς επίσης και σε Παραδοσιακούς Χορούς, με προπονητές τους: Δέσποινα Λεβαντή, Καλλιόπη Λιακοπούλου, Γιάννη Παυλάκη, Άκη Κουτζά, Δωροθέα Κατραντζή και Παναγιώτα Γκρίλλα.

Την είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου, κοσμούσαν τα καλλιτεχνικά έργα – πανό που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα Ζωγραφικής με την επιμέλεια της κας Ευδοκίας Μεθενίτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την έναρξη της εκδήλωσης, την παράσταση έκλεψε το πολυμελές παιδικό τμήμα Ζωγραφικής, που παρέλασε φορώντας «έργα τέχνης» στις μπλούζες του, καθώς τις είχαν ζωγραφίσει τα ίδια τα παιδιά, με την επιμέλεια της κας Ευδοκίας Μεθενίτη και τους γονείς τους. Έμπνευση για τα μπλουζάκια και για τα πανό, αποτέλεσε ο μεγάλος ζωγράφος Ανρύ Ματίζ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ζωγράφους για την πρωτότυπη ιδέα! Επιπλέον, με αφορμή την εκδήλωση, δημιουργήθηκαν δύο μπάνερ, με ζωγραφιές από το αρχείο των τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όσους ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμά μας και προσέφεραν, στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αναδεικνύει κυριαρχικά, ως προτεραιότητά της, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό στον τόπο μας, δύο από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες, που παραδίδουν μαθήματα ζωής για τον αλληλοσεβασμό, την πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία. Σε αυτόν τον υπέροχο και ιδεατό κόσμο, οι άδικες διαφορές μεταξύ των ανθρώπων γεφυρώνονται και η ουσιαστική ισότητα, είναι αυτή που παίρνει την σκυτάλη!

Ένα θερμό «Ευχαριστώ», αξίζει σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής εκδήλωσης και ιδιαίτερα, στην Παιδίατρο Γαρυφαλλιά Κυρούση που κάλυψε την εκδήλωση, σε όλους τους εθελοντές και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου, στο προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στην Τροχαία Κερατέας που ανέλαβε την διευθέτηση της κυκλοφορίας στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου επί της λεωφόρου Σουνίου και τέλος, στην Κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ Α.Ε» για την χορηγία της σε νερά.

Η αυλαία της βραδιάς, έπεσε θεαματικά, με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες, ανάμεσα σε δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια που πλημμύρισαν το Στάδιο!
Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 244 guests και κανένα μέλος