Η διοίκηση του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ, ο Έφορος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Μάριος Λουκάτος, οι τρεις Γενικοί Αρχηγοί των ομάδων, Γιάννης Χριστόπουλος, Γιάννης Γκιουρές και Ιnga Borkowska, καθώς και ο καθοδηγητής του Α.Ο.Α Ομοσπονδιακός Προπονητής, Κώστα Κότσιρας, διοργάνωσαν την Κυριακή 7ης Ιουνίου, τουρνουά Χάντμπολ αφιερωμένο στην οικογένεια με τίτλο «Η οικογένεια χάντμπολ … οικογένειά μας!» για παιδιά και γονείς.

Επιλέγοντας αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο να ρίξουν την αυλαία στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ, επεδίωξαν να φέρουν στους αγωνιστικούς χώρους μικρούς και μεγάλους, επεδίωξαν να φέρουν τους προπονητές της εξέδρας … στο παρκέ και τα κατάφεραν.

Όσοι βρεθήκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης, είχαν την χαρά να απολαύσουν ομηρικές μάχες, ενδοοικογενειακές κόντρες, απίστευτες τούμπες αλλά και να γελάσουν με την ψυχή τους. Νικητές, όπως ήταν αναμενόμενο, αναδείχθηκαν τα παιδιά και στις 3 κατηγορίες, καθώς τα “μεγάλα παιδιά” προδόθηκαν από τα περιττά κιλά και δεν μπόρεσαν να θυμηθούν τα νιάτα τους.

Μετά τη λήξη των αγώνων, μικροί και μεγάλοι χαντμπολίστες γιόρτασαν τη νίκη και τίμησαν το άθλημα με τον «ελληνικό» πατροπαράδοτο τρόπο (αρνί στη σούβλα), στο ψητοπωλείο «ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στην πλατεία της Άνοιξης, ανταλλάσσοντας ευχές για το καλοκαίρι και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Αύγουστο, με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.

handball1

Αργά το απόγευμα της ίδια ημέρας, η ομάδα ΜΙΝΙ (γενν.2004, 2005, 2006) ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ με τους τελευταίους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-12. Με μια ήττα από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και μία νίκη επί του Γ.Σ.Ηλιούπολης, οι μικροί κατέκτησαν τελικά την 11η θέση επί συνόλου 18 ομάδων, στην πρώτη κιόλας χρονιά συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Οι άλλες δύο αγωνιστικές κατηγορίες του Α.Ο Άνοιξης, τα αγόρια της Παμπαίδων Β΄(γενν.2002, 2003) και τα κορίτσια της Παγκορασίδων Β΄(γενν.2002, 2003) έχουν ολοκληρώσει ήδη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN, που θα διεξαχθεί από 20 έως 25 Ιουνίου στην Πάτρα. Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, με την αλματώδη ανάπτυξη που σημειώνει στα μόλις 2 χρόνια λειτουργίας του, κατάφερε να συμπεριληφθεί στον ελληνικό χαντμπολικό χάρτη και να βρεθεί ανάμεσα σε 50 ομάδες από 32 πόλεις όλης της Ελλάδας.
 
Τηλέφωνο: 6944935144, 6944866067
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος