Η αυλαία των Σχολικών Πρωταθλημάτων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά, άνοιξε δυναμικά, με τη διεξαγωγή των αγώνων Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου. Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή Ποδοσφαίρου, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας.

Στο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος τα δημοτικά σχολεία Μαρκοπούλου: 1ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ», το 2ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΑΣΤΡΑΠΗ», το 3ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΠΑΝΘΗΡΕΣ», το 4ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ» και από το Πόρτο Ράφτη: 1ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΠΟΡΤΟ RABBITS INVASION» και 2ο Δημοτικό Σχολείο με την ομάδα «ΑΕΤΟΙ».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και να λάβουν μαθήματα ευ αγωνίζεσθαι και ευγενούς άμιλλας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου!

Όλα τα Σχολεία που πήραν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα, έλαβαν τιμητική πλακέτα, ενώ όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Στην εκδήλωση ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων
η παιδίατρος Γαρουφαλιά Κυρούση.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στους χορηγούς.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Πολίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπίλυ Δρίτσα και Φάνης Σταμπέλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Σοφία Κώστα, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις των παιδιών.

marko-faseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 guests και κανένα μέλος