Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε στον «Αγ. Κοσμά» και η 2η ημέρα (φάση), του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2015.

Στη «διήμερη» αυτή αγωνιστική δράση, των αθλητών των σωματείων του ΣΕΓΑΣ στον ενοποιημένο 6ο όμιλο, που περιλαμβάνει σωματεία της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής, η συμμετοχή του «ΑΜΕΙΝΙΑ», ήταν από κάθε πλευρά ΕΠΙΤΥΧΗΣ.

Οι αθλητές και αθλήτριες, της πολυπληθούς συμμετοχής του «ΑΜΕΙΝΙΑ», με αγωνιστική διάθεση και προσπάθεια, δυναμισμό και πίστη στις ικανότητες τους, έφεραν την επίτευξη ορίων για τους επερχόμενους Αγώνες Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και ενδυνάμωσαν την αυτοπεποίθησή τους.

Ο κόπος της προσπάθειας, έφερε επίσης ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη βαθμολογία του «ΑΜΕΙΝΙΑ», από τους αγώνες αυτούς, το οποίο φανερώνει τη δυναμική του «ΑΜΕΙΝΙΑ», για διατήρηση ή/και βελτίωση της θέσης στην πανελλήνια κατάταξη των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού.

Οι δυνατότητες των αθλητριών και των αθλητών μας - η πίστη σ’ αυτές, μαζί με τη συνέχιση της προσπάθειας, την όρεξη και το κέφι στην προπόνηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ξανά και ξανά «γιορτασμούς» επιτυχιών!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος