Με ένα χρυσό, με πανελλήνιο ρεκόρ ταυτόχρονα και σχολικό ρεκόρ καθώς και 2 ασημένια μετάλλια γύρισαν οι αθλητές του Γ.Α.Σ ΠΑΙΑΝΙΑΣ από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ που έλαβε μέρος στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, την Πάτρα, στις 6-7 Μαΐου!

Μετά από 2 φάσεις πρόκρισης οι καλύτεροι αθλητές στίβου λυκείων αναμετρηθήκαν την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα, σε μια διοργάνωση η όποια στέφτηκε με επιτυχία και πολλές εξαίρετες επιδόσεις!

Μεταξύ αυτών που διακρίθηκαν και τα παιδιά του ΓΑΣ Παιανίας!

Για πρώτη φορά είχαν εκπροσώπηση σε 5 τελικούς αγωνισμάτων! Τρεις αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο, μια επιτυχία που λίγοι σύλλογοι την κατόρθωσαν και για την οποία καμαρώνουν διπλά, αναλογιζόμενοι και τις συνθήκες που γυμνάζονται τα παιδιά.

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, μετά από τιτάνια προσπάθεια και ολοκληρώνοντας τα 10 αγωνίσματα στέφτηκε νικητής του δεκάθλου, συντρίβοντας το σχολικό αλλά και πανελλήνιο ρεκόρ με 6355 βαθμούς, επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη δεκάδα στο κόσμο!

Δεύτερος ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΞΑΡΛΗΣ στα 400μ εμπόδια με 55¨14, στην πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στα χαμηλά εμπόδια, συνέτριψε και αυτός την ατομική του επίδοση κατά 1,5΄΄ δευτερόλεπτο.

Δεύτερη στο άλμα τριπλούν η ΜΥΡΤΩ ΠΑΤΣΗ, με 12,23 μέτρα σ ένα τελικό όπου όλα κριθήκαν στη τελευταία προσπάθεια!

Να σημειωθεί ότι και τα τρία παιδιά είναι μια ανάσα από τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων, που θα γίνει στη Κολομβία και ευελπιστούν στους επόμενους αγώνες τους να τα καταφέρουν.

Τέλος ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και η ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΡΒΕΛΗ αγωνίστηκαν στον τελικό του ακοντισμού μαθητών και μαθητριών αντίστοιχα και πήραν το βάπτισμα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 502 επισκέπτες και κανένα μέλος