Kαθάρισαν το πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα

    Πιστοί στο ραντεβού τους με την οικολογική συνείδηση και το κάλεσμα του Let's Do It Greece αθλητές της Πάλης, αθλήτριες της ρυθμικής, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, βοήθησαν να καθαριστεί το Πάρκο Καραμανλή σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της όλης της Ραφήνας, την Κυρικακή 26 Απριλίου στις 10 το πρωί.

    Όλοι με ιδιαίτερο ζήλο δούλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να χαιρόμαστε όλοι ένα καθαρότερο Πάρκο και ευχήθηκαν του χρόνου οι σακούλες που θα μαζευτούν να είναι ακόμα λιγότερες. Πράγμα που θα σημαίνει ότι το μήνυμα της κυριακάτικης εκδήλωσης για ένα καθαρότερο οικοσύστημα, για την περιβαλλοντική παιδεία και εκπαίδευση, έφτασε στα αυτιά όλων μας!

    Στο Πάρκο χαιρέτισε την προσπάθεια του Παλαιστικού ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου B. Πιστικίδης Β. και οι αντιδήμαρχοι Δ. Τσεβα - που ήταν και η συντονίστρια όλου του πονήματος- και ο Α. Παλπατζής.

Αλλά και αθλητικές επιτυχίες

Στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου φαίνεται ότι υπάρχει και δυνατό μέλλον, πράγμα που απέδειξαν οι Παμπαίδες του συλλόγου την Κυριακή 26 Απριλίου στην Β΄Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Ζωφριά.

Οι μικροί του Παλαιστικού, μπορεί να μην καθάρισαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους τους το Πάρκο Καραμανλή στο Let's Do It Greece, αλλά "καθάρισαν" στο ταπί! 

Συγκεκριμένα ο Οικονομόπουλος Γεώργιος έφερε στην Ραφήνα το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 73 κιλών και ο Αλέξανδρος Μπεντάι το χάλκινο στην κατηγορία των 66 κιλών. Ο Παναγιώτης Καφίρης στην ίδια κατηγορία κατετάγη 5ος, ο αδερφός του Δημήτρης Καφίρης κατέλαβε και αυτός την 5η θέση στα 53 κιλά Παμπαίδων Β΄, ενώ ο Γαρόπουλος Γεράσιμος βρέθηκε στην 6η θέση της κατηγορίας των 53 κιλών Παμπαίδων Α΄.

Μαζί τους σε αυτά τα πρώτα βήματα και στην πρώτη γεύση της επιτυχίας ήταν ο Βασίλης Κολλάρος, που θα συνεχίσει να αγκαλιάζει όλους τους νέους της Ραφήνας και του Πικερμίου, που θέλουν να αθληθούν, να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από τον αθλητισμό, να γίνουν πρωταθλητές!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 224 guests και κανένα μέλος