Πολύ μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ομάδα των Παγκορασίδων-1, του συλλόγου του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, η οποία προκρίθηκε με 6 νίκες στα 7 παιχνίδια, στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος.
 
Η μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη φετινή πρόκριση της ομάδας των Κορασίδων, η οποία και εκείνη είχε προκριθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Β’ Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος!!! Και είναι επιτυχία γιατί και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε μια άτυχη χρονιά, αφού είχαν πολύ μεγάλες απουσίες σε βασικές αθλήτριες.
 
Η καλή, οργανωμένη και σε βάθος «δουλειά» που γινόταν τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες του Γ.Σ. Γλκυκών Νερών, η οποία συνεχίστηκε και φέτος, οδήγησε στις νέες αυτές επιτυχίες!!!
 
Επίσης προκρίθηκε η ομάδα των Παγκορασίδων–3, με 8 νίκες στα 9 παιχνίδια, στο Final-4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού. Την ομάδα προπονεί η γυμνάστρια με ειδικότητα βόλεϊ, Ψάρρη Ζωή και αποτελείται από μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες (2002-2003-2004)
 
Το τμήμα Παγκορασίδων-1, προπονεί η γυμνάστρια με ειδικότητα βόλεϊ, Βέλλου Θάλεια. Τα κορίτσια που αποτελούν την ομάδα είναι τα: ΑΡΜΑΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΓΚΙΩΝΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΔΗΜΟΥ ΕΥΑ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΗΡΩ, ΚΕΧΡΗ ΖΩΗ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΜΠΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΦΑΜΕΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
 
Ο επόμενος μεγάλος στόχος του Συλλόγου Γ.Σ. Γλυκών Νερών είναι, όπως σημειώνει, «είναι να θαυμάσουμε μία ομάδα μας σε τελική Φάση FINAL-4 πρωταθλήματος εντός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ και τα κορίτσια αυτά να αποτελέσουν σύντομα τον «κορμό» της Γυναικείας Ομάδας του συλλόγου μας, η οποία παρεμπιπτόντως και εκείνη προσπαθεί να πετύχει την Άνοδο στην 1η Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ!!!»
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 guests και κανένα μέλος