Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, στοv όρμο Κορθίου Άνδρου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Techno293 2015 που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, 4 έως 7/4.

Το Πρωτάθλημα αυτό αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της (προ-) ολυμπιακής κλάσης windsurf νέων & είναι η πρώτη φορά, που διεξήχθη εκτός συνόρων Αττικής και δη στις Κυκλάδες!

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες με τον άνεμο να κυμαίνεται 2 έως και 6 μποφόρ. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν 7 συνολικά ιστιοδρομίες, με εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας windsurfing του Ν.Α.Ο. Κέκροψ με προπονητή τον Νικόλα Σκαρλάτο.

ΠρωτιάτουΚριστιάνΤριανταφύλλου

O Ν.Α.Ο. Κέκροψ εμφανίστηκε με πολύ καλές επιδόσεις και κατέκτησε διακρίσεις, με πρωτιά από τον αθλητή του Κριστιάν Τρανταφύλλου στην κατηγορία αγόρια U17. Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν και οι Μιχάλης Βρούτσης και Στέφανος Χατζάκης που κατέκτησαν την 11η και 12η θέση αντίστοιχα στην ίδια κατηγορία.

Στη κατηγορία αγόρια U15, το νέο αίμα του ομίλου, ο Στέφανος Τζοτζολάκης και ο και Γιάννης Ηλιάδης, στην πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέκτησαν την 7η θεση και 16η θέση αντίστοιχα. Η αθλήτρια Ερατώ Τσικρικά λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της.

Με τρία μετάλλια ο Ν.Α.Ο.Β.Β.

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε και η ομάδα του τμήματος ιστιοσανίδας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βάρης, Βάρκιζας (ΝΑΟΒΒ).

Την 1η θέση στις Νεανίδες κατέκτησε η Κατερίνα Δίβαρη (GRE 366).

Tην 3η θέση της κατηγορία U17 Εφήβων κατέκτησε ο Αστραπέλλος Κωνσταντίνος (GRE 52).

Tη 2η θέση της κατηγορία U15 Παίδων κατέκτησε ο Χάρης Κόγιας (GRE 107).

Στην κατηγορία U17 ο Ιάσωνας Ζιντζόβας (GRE 10) με πολύ καλή εμφάνιση στις τελευταίες κούρσες βρέθηκε στην 5η θέση της κατηγορίας U17 Εφήβων. Στην ίδια κατηγορία την 16η θέση κατέλαβε ο Μπούγας Νικόλαος.

Πολύ καλές και οι προσπάθειες των υπολοίπων αθλητών του ομίλου στη κατηγορία των U15 όπου βρέθηκαν αρκετά υψηλά στην γενική κατάταξη της κατηγορίας:

Χρήστος Δίβαρης (GRE 399) – 5ος.

Ζαγοριανός Χάρης (GRE 399) – 10ος.

Ζαγοριανός Δημήτρης (GRE 399) – 11ος.

Ένας μικροτραυματισμός κράτησε τον Σιλιτζόγλου Νικόλαο μακριά από την διεκδίκηση κάποιου μεταλλίου, παρά το δυναμικό ξεκίνημα της 1ης αγωνιστικής ημέρας.

Προπονητής της ομάδας ο Jean Marc Φάντη



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 239 guests και κανένα μέλος