Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) ξεκινάει νέα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» (παιδιά και ενήλικες), που απευθύνονται σε δημότες και κατοίκους όλων των ηλικιών, μια ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, να καταπολεμήσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Όσον αφορά στα παιδιά, κύριος στόχος είναι να δοθεί διέξοδος στην καθημερινότητα του σχολείου, να μυηθούν στον αθλητισμό και να επιτύχουν την ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Για το σκοπό αυτό σχεδιάστηκαν ειδικά προγράμματα άθλησης προσχολικής ηλικίας, όπως μουσικοκινητική αγωγή, αλλά και σχολικής ηλικίας, όπως ρυθμική-ενόργανη γυμναστική και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.

Για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, διαμορφώθηκε ειδικό πρόγραμμα άθλησης και δραστηριότητας στη φύση για ενήλικες, καθώς επίσης προσαρμοσμένο πρόγραμμα άσκησης, βάσει των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Τέλος, παρέχονται προγράμματα αίθουσας όπως pilates, yogilates, total body - αεροβική γυμναστική.

Tο κάθε πρόγραμμα υλοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, με εξαίρεση το πρόγραμμα αντισφαίρισης και τρίτης ηλικίας που πραγματοποιείται δυο φορές, από Δευτέρα έως Παρασκευή και είναι ωριαίο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15ευρώ για τους ενήλικες, 10 ευρώ για τα παιδιά και δωρεάν για τα άτομα τρίτης ηλικίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Ο.Α.Π.Π.Α (Αφροδίτης 2) στη Βουλιαγμένη, καθημερινά 10:00-12:00 ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αιτήσεις στο www.vvv.gov.gr & blog.oappa.eu). Για πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλ: 2132020771-773-774-714.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 538 guests και κανένα μέλος