Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν (15/3/15) οι προκριματικοί αγώνες ατομικών αγωνισμάτων βετεράνων και ανεξαρτήτων. Στην Αθήνα αγωνίστηκαν μόνο βετεράνοι (το αντίστοιχο των ανεξάρτητων διεξήχθηκε το Φεβρουάριο) ενώ στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν και οι ανεξάρτητοι αθλητές.

Η συμμετοχή 87 αθλητών και αθλητριών στο 9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αττικής & Ν. Ελλάδας και των 100 στο 4ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων - Βετεράνων Κεντρικής Μακεδονίας & Β. Ελλάδας, αποτελούν νέα ρεκόρ συμμετοχών και καταχωρούνται ως καρποί των προσπαθειών του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια της δράσης του.

Στην Αθήνα 104 αθλητές και αθλήτριες δήλωσαν συμμετοχή. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στις 19:30 με τον εντυπωσιακό τελικό μεταξύ Γκεοργκίεφ - Καρύτσα, με τον Γκεοργκίεφ να επικρατεί 3-2 Οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα του Άρη Βούλας, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σπουδαίους αγώνες από εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με την κατηγορία 40-49, όπου οι Χρήστος Τσαρσιταλίδης-Δημήτρης Μαντάς πρόσφεραν εκπληκτικό θέαμα στον τελικό, συνεχίστηκαν με τις κατηγορίες 60-64, 65+ και γυναικών και ολοκληρώθηκαν με την κατηγορία 50-59, όπου αγωνίστηκαν σπουδαίοι αθλητές, όπως Γκεοργκίεφ, Καρύτσα, Ιγκνιάτοβιτς, Δέση, Μουχτούρη, Ξαρχάκου.

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Βετεράνων Γυναικών

1. Ευγενία Πετράκη

2. Ελισάβετ Κούκα

3. Γεωργία Δεβετζή και Ρένα Φυλακούρη

Βετεράνοι 40-49

1. Χρήστος Τσαρσιταλίδης

2. Δημήτρης Μαντάς

3. Πέτρος Γαβριήλ και Μιχάλης Παγώνης

Βετεράνοι 50-59

1. Λούμπομιρ Γκεροργκίεφ

2. Γιώργος Καρύτσας

3. Νίκος Μουχτούρης και Μίλαν Ιγκνιάτοβιτς

Βετεράνοι 60-64

1. Άγγελος Μακρής

2. Κώστας Σιψάς

3. Χαράλαμπος Μιχαηλίδης και Αβραάμ Τρεβεζάς

Βετεράνοι 65+

1. Στέλιος Μάγκος

2. Σταύρος Πλακαντωνάκης

3. Κώστας Κούμπης και Ανδρέας Δελακούρας

Στη Θεσσαλονική με 117 δηλώσεις και 100 τελικές συμμετοχές έδωσαν το παρών αθλητές από όλη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 245 guests και κανένα μέλος