Στον Μαραθώνα βρίσκεται ο Βίκτορ Ρούμπαν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο ατομικό της τοξοβολίας, επικεφαλής της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Είναι ο πρώτος από τους σπουδαίους αθλητές που θα έρθουν τις επόμενες μέρες στην χώρα μας, για το European Grand Prix 2015 της τοξοβολίας, διοργάνωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (23-28 Μαρτίου).

Οι πρώτες 3 ξένες χώρες βρίσκονται ήδη στο Μαραθώνα. Είναι οι Εθνικές ομάδες της Ουκρανίας, της Αυστρίας και της Ισλανδίας, που μαζί με την Ελλάδα μετέχουν από χθες στο training camp που προηγείται της επίσημης διοργάνωσης. Σήμερα αναμένεται να έρθει η Πολωνία και ακολουθούν η Βουλγαρία, η Ιρλανδία και το ΣανΜαρίνο. Συνολικά 60 αθλητές από 8 χώρες είναι εκείνες που θα πάρουν μέρος στο καμπ προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.  

Οι αγώνες θα γίνουν από 23-27 του μήνα, στο Στάδιο της Νέας Μάκρης και στις 28 Μαρτίου, ο μεγάλος τελικός, στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα. Θα πάρουν μέρος 400 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, εκπροσωπώντας 37 συνολικά χώρες και διεκδικώντας τα εισιτήρια για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού το καλοκαίρι.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, έχοντας 4 μεγάλους χορηγούς: τον ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά), τον ΕΟΤ, την CoffeeIsland και την Avance rend a car. Υποστηρικτές είναι οι: Πανελλήνιος Αθλητικός Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, Λουξ, Portal 8, Puma, Phoenix, Superfast Ferries, Orange, Eu Hellenic water. Mobile Marketing Kiosks, Ragim, Eleven Targets, Martin Miglioranza, DutchArget.com, its, idata, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι: Παραπολιτικά, parapolitika.gr, 90.1fm, Επένδυση, N plus.

● Οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού θα γίνουν 12-28 Ιουνίου στο Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, με την συμμετοχή 6.000 αθλητών και αθλητριών, σε 20 αθλήματα (16 Ολυμπιακά, 4 μη Ολυμπιακά).



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος