Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη διοργάνωση στον Μαραθώνα

«Εγώ τον στόχο μου τον πέτυχα... 23-28 Μαρτίου θα γίνει το 1ο Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας στον Μαραθώνα, με περισσότερες από 36 Χώρες και 400 Αθλητές και αθλήτριες!!! Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Τοξοβόλων ever !!!. Ελπίζω και η Εθνική μας ομάδα Τοξοβολίας να πετύχει και τον δικό της στόχο όπως πέτυχε και το μήλο στο κεφάλι μου!!! ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!», ήταν τα λόγια του δημάρχου Ηλία Ψινάκη, στην συνάντησηή του με την Εθνική Ομάδα της τοξοβολίας, δύο εβδομάδες πριν από το μεγάλο ραντεβού της τοξοβολίας στον Μαραθώνα, στο European Grand Prix Marathon», όπου θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Μια διαφορετική μέρα για την Εθνική ομάδα της τοξοβολίας η οποία βρέθηκε στον Μαραθώνα και μετά την προπόνησή της συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.

Οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού 2015 θα γίνουν 12-28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, με την συμμετοχή περίπου 6.000 αθλητών και αθλητριών που θα διαγωνισθούν σε 20 αθλήματα, 16 Ολυμπιακά και 4 μη Ολυμπιακά (μπάσκετ 3Χ3, μπιτς σόκερ, καράτε και σάμπο).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 guests και κανένα μέλος