Πασχαλινό Bazaar διοργανώνει o Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Μαρτίου 17:00 – 21:00, το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, 11:00 – 15:00 στο εντευκτήριο των μελών.

Στο Bazaar θα βρείτε όμορφες διακοσμημένες λαμπάδες από τις κυρίες μέλη, σοκολατένια αυγά, χειροποίητα κουλουράκια, παιδικά παιχνίδια, είδη δώρων και ένδυσης, κοσμήματα, αξεσουάρ και προϊόντα με το σήμα του Ν.Ο.Β.

Ο ΝΟΒ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ναυταθλητικά σωματεία της Ευρώπης με παράδοση σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Οι αθλητές του ξεκινούν να προπονούνται από πολύ μικρή ηλικία με αγάπη, επιμονή και συστηματικότητα.

Στο πλαίσιο του ''ευ αγωνίζεσθαι'' συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, διακρίνονται μέσα από τις νίκες και τις επιτυχίες τους, στελεχώνουν Εθνικές ομάδες και οι διακρίσεις τους σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο γίνονται γνωστές κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς και τη Χώρα μας.

Για πληροφορίες που αφορούν το Πασχαλινό Bazaar ή την δραστηριότητα του ΝΟΒ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία στο 210 89 62 416.Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 επισκέπτες και κανένα μέλος